Morvai Krisztina a Jobbik EP listavezetője nem véletlenül emelte fel a hangját a rendőrség ellen! Felháborító és egyben döbbenetes videó került fel az internetre, ahol a politikusnő könnygáztól fuldokolva sírógörcsöt kap a rendőri brutalitás miatt!

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
latorkuvasz
nem igazán értem, hogy miért zárták be őket???
nyirtass
Úgy tudom, a Gárda avatásnál is megpróbálták provokálni a rendőrök, de a Gárdisták lélekjelenléte megmentette a helyzetet és elmaradt az összecsapás.
Ennyit a Budaházy és Torockai "bűneiről", a transzparensekkel tüntető, és több "kormányt bíráló" begyűjtött férfit, a rendőrségen meztelenre vetkőztettek és megaláztak.
Üzenet a kormánytól, hogy ne próbálj "radikálisan" fellépni a kormány ellen, de hangosan még bírálni se merd.
Erről csak az jut eszembe, hogy csak nehogy úgy járjon mint vak a pohárral.
ArogansAntika
...aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megdugják.
idetektiv
A videó napok óta elérhető, sajtótörténeti esemény, hogy a mainstream média miért nem linkelte vagy tudósított ennek ismeretében, amikor a Morvai-ügyről értekezett. És ez független attól, hogy kinek mi a véleménye Morvairól, a Jobbikról, a tüntetésekről stb. A rendőrség szándékosan 'leckéztetett', nincs mese!
ugyeugye
@ArogansAntika: :D

amúgy nem is értem, mit kerestek ezek az emberek este 10-kor a Nádor utcában?
sara
Kiélték magukat a rendőrei ! hamár a bűnözőket nem képesek elkapni, a bűnözést nem tudják visszaszorítani. Idönként a közelükbe sem mernek menni, hát itt most megmutatták mire képesek
vukkocska
Azért milyen szerencse, hogy mindenki egyfelé lakott, így nem féltek hazamenni. De az is érdekes volt, amikor a rendőrség szétoszlatta őke, szinte két embert nem lehetett egymás mellett látni. Mégsem egyfelé laktak? Mégis egy nem engedélyezett tömeg-demonstrációról volt szó? Akkor is úgy örülne mindenki ha az általa lakott utcában történik mindez? Mert a korábbi éveket figyelembe véve, nem lehetett tudni, hogy nem lesz-e olyan brutális rongálás. Figyelembe véve az eldugott köveket és molotov koktélokat az autók alatt.
gondolkodo
Milyen észérvek alapján várja el bárki is a sokat szidott, "lebukózott" rendőrség minden tagjától, hogy arcról felismerjék a Jobbik listavezetőjét? Elvárható-e a vidéki rendőröktől, hogy szabadidejükben Hiszti Kriszti arcképét nézegessék, hátha vezényelve találkoznak Vele?
Megnézve a videót, látám, hogy Hisztikére a kamerán kívül más nem kiváncsi, hiszen fokozott figyelem helyett tülekedés van körülötte, még a fújás előtt is.
Jelentse fel Gyurcsányt, az egész kormányzó pártot, ha felmutatni tud olyan papírt, mely parancs, hogy Őt személy szerint fújják le!
ugyeugye
@gondolkodo: amúgy meg feljogosít vkit vmire az, hogy vhol listavezető???
huhu
Komolyan mondom, hogy végig viszketett a tenyerem, mig a videót néztem. Olyan kedvem lett volna egy jó nagy frász lekeverni ennek a hibbant politikai prostituáltnak!
garamiz
"..aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megdugják." én meg azt mondom, hogy bármilyenek a nézetei bárkinek, azért ne lehessen már ilyet csinálni, mikor hazafelé tart...
bigyibogyo
nah megneztem a videot
mi tortent ott ahova hirtelen fordultak a kamerak? meruyge az bazira nem latszik, csak,h mar balhe van.. elozmeny?
es itt jon kepbe,h aki kurvanak all ne csodalkozzon ha megdugjak. ha valaki elkezd kemenykedni igy jar aki a kornyeken van. partallastol, borszintol, iq-tol (ez morvai eseteben kulonosen fontos - imf hitel :P) fuggetlenul
ArogansAntika
@garamiz:
"bármilyenek a nézetei bárkinek, azért ne lehessen már ilyet csinálni, mikor" az EP-be tart.

Az Emberek döntő többsége egészen más (konzervatívabb) módokon szokott hazafelé tartani. És ha a rendőr a hazafelé-tartás közben azt mondja, hogy tessék átmenni a túloldali járádra, akkor Az Emberek döntő többsége vita nélkül (konzervatív módon) így is tesz.
Fel kellene fogni, hogy ha a rendőr valamire felszólít (és nem anális szexre - a videó felvételeken ilyesmi nem hallható), akkor engedelmeskedik a Polgár (újabb nevén Az Emberek).
Ha mondjuk mégis anális szexre szólít fel, akkor ellen lehet szegülni, de ilyen értelmű videó még nincs fent, ugye?
Aki pedig csak úgy szórakozásból ellenáll, az számoljon azzal, hogy Ede jól bedezodorozza, beviszi, testüregekben keres fegyvernek látszó tárgyakat, stb.

Szóval, aki kurvának áll...
vukkocska
"szegényke" hogy kiborult. Zokogott. Meg a sajtósok sem akartak köré menni, hiába hívta őket. De azért csúnya szavakat ne használjatok. Heller Ágnessel még nem történ meg ilyen. Vajon miért nem?
gondolkodo
@vukkocska: Ne személyeskedj! -hiszen Hiszti Kriszti az egyetlen, aki egyetemen a jövő jogászait tanítja, mégis előfordul Vele ilyesmi!

@ugyeugye: Senkit, semmire! De Ő ezt nem tudja!
huhu
Ez a kis repedtsarkú politikai libériás inas, reggel felvette matyó ruháját, hogy megünnepelje március 15-ét, baráti körben, csendben, méltósággal. Tervei szerint felkereste a történelmi helyeket, ahol barátaival kukaborogatás mellett rock and rollt táncolt az égő autógumik melege mellett. Mély áhitattal dobálták a magukkal hozott tojást Kossuth, Petőfi, Bem szobrára, mert demokrácia van, azáldóját. Mikor utcakővel szerették volna bedobni a Parlament ablakát, egy véletlen arrajáró rendőr bácsi megcsúszott a tojáshéjon és véletlenül hátba vágta Morvai elvtársnőt egy pallóval, aki esés közben rálépett a gázsprére, ami a szemébe fújt. Istenemre mondom, igy történt, magam láttam a két szememmel!
Tcat
@huhu: :D :D

Amúgymeg biztos csak utat akartak törni a rendőrök a Hisztérika felé az újságíróknak. Lévén hiába hívogatta őket, egy sem fért oda. Nyílvánvalóan ez volt az okda!
aszfaltboy
Szegény Baló György,vajon hogy tudott evvel a hülye nővel ledülni valaha is?
A magyar rendőr még ha felismeri is az elkövetőt akkor se köteles az intézkedést felfüggeszteni. Én biztos irányitva a gyönyörü szemébe nyomtam volna,hogy hadd tudja meg mitől sirnak a védencei.
És ilyenek képviselik az országot európában.-
tonka
Az újságirók a figyelmeztetésre elhagyták a helyszint.
DR.Hisztéria Krisztina, mint a modern orleansi szűz, felemelt kézzel szólitotta oda az újságirókat maga köré, el szerette volna mondani, milyen nagy ünnep a mai.
Ezek a fránya rendőrök pedig a korpa között nem látták meg a szemet!!
öregapám szokta mondani, aki ku rvának szegődik, ne csodálkozzon, ha megb sszák!
gabe
Arogáns Antika!

"...aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megdugják."

Most, hogy jön ide anyád esete?!
Tcat
@gabe: és ezen megnyilvánulásod most hogy jön ide ha nem vagyok indiszkrét?
gabe
Csak értetlenkedem, h miért írta ezt arogáns.
Csubaka
Van egy fogadásom, hogy közületek legalább hárman ott oszlattak!!!
Ha másként nem, hát gondolatban. Nektek ugyanis mindegy hogy kit és miért, csak oszlassanak.
Mivel vagytok ti különbek, mint azok akiket agyba főbe szídotok?
Ha ütnek akkor üssön vissza a rendőr, ha törnek zúznak, gátolja meg tűzzel vassal. De azért neki menni embereknek, mert nem tetszik, hogy a jobbik gyűlésén voltak, az egyenesen aljasság, az nem oszlatás, hanem LESZÁMOLÁS!
nyirtass
Lehet, hogy az eset kapcsán 100 "értelmifogyatékos, vagy fizetett prókátor kárörömmel "élvezkedik" az eseményen -/amíg őt magát nem éri törvénytelenség /, ugyan akkor 1000 másik sérelmet elszenvedett embernek kinyílik a szeme és csatlakozik a Jobbikhoz.
A hozzászólások többségét én nem méltatom, mert azok méltatják hozzászólojukat.
ocika1
Maradnának otthon, vagy ünnepeljék az ünnepet méltóságteljesen, ne provokálnák a rendőrséget.
ugyeugye
@nyirtass: mit keresett este 10-kor a Nádor utcában? nem ott lakik!!!
amúgy ha figyelmesen megnézed a felvételt, míg az előtérben a nőci próbál sajtótájékoztatót tartani az egyszem kamerásnak, a háttérben történik vmi, ami kiválthatta a rendőrség fellépését.
Egyébként mi is kint voltunk több helyen is a városban, mégse fújtak le sehol. Ja, hogy este 10-kor már ágyban voltam? Ez van. Én dolgoztam hétfőn!
charlie
@ugyeugye: jaaa, hogy nem mehet az ember oda, ahová akar?
ugyeugye
@charlie: én speciel elkerülöm a balhékat. amúgy egész nap szabadon jártunk-keltünk a városban.
ennyi.
Jenni
Morvai meg azt hiszi hogy EP-listavezető és mindent megtehet?Ugyanúgy rá is fog a törvény mint mindenkire,nem kellett volna kekeckedni a rendőrökkel,így legalább megtapasztalja hogy milyen érzés amikor az embert figyelembe sem veszik,bár nem hinném hogy felfogná..
nyirtass
@ugyeugye:
Bejelentett és engedélyezett demonstráció volt, sőt már annak is a vége, méghozzá az engedélyezett időn belül. Az az 9 óra elött volt, és mentek volna hazafelé.
De végül is, bármikor, bárhol is békésen viselkedő csoportokat miért kell megtámadni?, főleg a rendőröknek?
Egyébként a Gárda ellen is provokálni akart a rendőrség, de a Gárda gyors és határozott fellépése meghiusította.
Így nem sikerült balhét csinálni a rendőröknek. Cigányoktól sem tűrnék ilyen viselkedést hát még rendőröktől.
Rengeteg embert ért ilyen-olyan sérelem. Mondhatom, hogy emberek ezreit. Meg lehet próbálni hülyének nézni ezeket az embereket, de az nem azt jelenti, hogy sikerülni is fog!!
Lehet bujtogatni ellenük, de ezek az emberek a saját tapasztalatuk alapján tanulják meg, hogy hol a helyük. Megtanulják, hogy a jelen hatalom azért fordul a Jobbik ellen, mert az a "demokrácia" elveszett fogalmát és intézményeit a nép és az ország érdekében akarja és fogja vissza állítani. Ennyire valós veszélyként éli meg a kormány a Jobbikot, hogy ilyen tisztességtelen provokációkat és attrocitásokat vet be ellene. Ha nemlenne reális és nagyon jó esélye bekerülni, akkor a kormány figyelembe sem venné, nem számolna vele, nem erőlködne az "elsöprésén".
Ha hatalomra kerül, akkor a "nyakkendős bűnözőknek" az valós igazságszolgáltatás elött kell felelniük gaztetteikért.
Na ettől félnek!
vukkocska
Gabe: nyugodtan kérhetnél arogáns antikától elnézést. Ez volt a legdurvább megnyilvánulás. Ő nem szídta senkinek sem az édesanyját. Ez csak egy hasonlat volt, ami ugyan elég ciki, de elmagyarázom Neked: az ilyen idézet arra vonatkozik, hogy aki a tömegben elvegyül, ne csodálkozzon, hogy esetleg valamilyen attrocitás éri. De ismét kérem, ha úri ember vagy, elnézést kérsz. Nem lenne jó, ha ilyen stílusban folyna az eszmecsere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.