A támadó a XIII. kerületi képviselőnőt a nyakánál megragadta, és elrángatta a postaládák elől, ahova szórólapokat szeretett volna bedobni - közölte a Fidesz sajtóosztálya

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Kérdéses!
Ha a biztonsági őr nem tudta, hogy az illető nő képviselő és ráadásul fideszes, akkor csak egy olyan egyént támadott meg, aki több társával egyetemben nap-mint-nap úgy teletömik postaládáinkat, hogy a levél, aminek befogadása a cél, kilóg belőle!
Nem helyeslem a támadást, de ez nem az, aminek látszik, illetve láttatni akarják!
nyirtass
@gondolkodo: Lehet, hogy igazad van és tényleg nem tudta, hogy fideszes szórólapról van szó.
De ha megközelítette a szórólapozót, és mégis meglátta, hogy mi van a kezébe, akkor képzelheted, milyen hitele lehetett a fidesz szórólapnak a biztonsági őr elött, ha egy ilyen indulat ragadta el.
Ugyan is normál körülmények között nem ragadom nyakon a szórólapozót, hanem csak natúr elhajtom. /Ugyan is naponként nyakonragadhatná az épen ügyeletes szórólapozót/.
Ekkora indulatot csak politikai beállitottságú feszűltség képes kiváltani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.