Kovács Ákos szerint a hazai közállapotok tragikus képet mutatnak. Az énekes a Zoomnak adott interjújában beszélt a véleményalkotás szabadságáról, a pénzre épített világ illúziójáról, és arról is, hogy bár a politikai garnitúra lerabolta az országot, a valódi baj az, hogy az emberek lemondtak a létezés szellemi alapjáról.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@1951: Ez a KISZ-ben nagyon alaposan elsajátította ő is és a társai is. Hol van itt rendszerváltozás? Ha a sz@rt csipkével letakarjuk, az akkor is az marad!
Rockxy
Ez kérem cirkusz.

1998. október 23án kikiáltották a köztársaságot, de a mai napig nem valósult meg!
Ez nem köztársaság, hanem vad kapitalizmus.

Annak idején a kommunista történelem könyvekből megtudhattuk, hogy az urak a kapitalizmusban hogyan zsákmányolják ki a népet.
Most a saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy nem írtak akkor hülyeséget.

Akinek nagyon kussolni kell, az ne tartsa vissza.........
tsabeeka
@xu: @1951: persze, hát ez tény, hogy a versenyhelyzethez nem csak "fogyasztói", hanem politikusi és mindenféle "oldalon" hozzá kellene szokni. tehát a politikus akarja azt, hogy majd az nyer, akinek ő megengedi, hanem fogja fel, h a verseny az verseny, ha éppen a politikailag neki nem szimpatikus épít olcsón meg jól sportcsarnokot, akkor építse az - hiszen a benne később megrendezendő meccsek nézőinek és a játékosoknak nem jobb vagy baloldali lesz az a csarnok, hanem egy hatalmas élmény helyszíne, ahol gáz, ha repedeznek két év után a falak.
vukkocska
@masterboy: semmi bajom Ákossal, szeretem a dalait. D e azt ne mondja, hogy nem lehet megszólalni. Mindenki azt mond, amit akar. Te is.:):):) Méghozzá butaságot, igaz, ez a Te véleményed, nem az enyém.
masterboy
@vukkocska: Koszonom hogy valaszoltal.Akos nem azt mondja,hogy nem mondhatod el a velemenyed,inkabb arra vilagit ra,hogy jobb ha nem szolalsz meg,mert annak kovetkezmenyei lesznek.Valami olyasmit mond,hogy "ne szolj szam,nem faj fejem".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.