Bajnai Gordon és válságkezelő kormánya a jövedelmük után azt a hitét is elvenné az embereknek, hogy lehet Magyarországon normális életet élni - mondta Kövér László Győrött.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@bombi02: Én is így látom. Sajnos későn, de Gyurcsány családfája óta jöttem rá, hogy már az egypárt-rendszerben is ez ment, vagyis voltak "apró" ügyek.
ugyeugye
@xu:
ez az "apró" észrevétel nagyon finom :)))
bombi02
Xu: Igen, igazad van. Nem is éveket, hanem évtizedeket kellet volna írnom.
xu
@bombi02: Kádár Jani bácsi a maga egyszerűségében a feleségével éldegélt. Csak nem vette észre, hogy közben a slepp mit csinál. Én barom meg azt hittem, hogy a többiek is olyanok, mint a vezér! Bár lehet, hogy Kádárnak is volt Off-short cége? Sokba került nekünk a Szu és NDK (a kirakat).
reallatas
T. Eva1215! Roppant frappáns a valódira rávilágító kemment. Üdv.
xu
@reallatas: Ki állította azt, hogy csak egy-két réteg a hibás. Csak itt nem ez a lényeg. Kit érdekel, hogy mindenki rosszul csinálja. Ha nincs erre alkalmas garnitúra, akkor importáljunk. Volt már erre példa a világban. Csak azt nem tudom, hogy ez belefér-e a magyar alkotmányba? Ha valaki felvilágosítana?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.