A manapság hazánkban uralkodó elvtelen, erkölcstelen politikai és gazdasági elitnek semmi nem szent. Azoknak sem, akik munkájukkal, tanácsaikkal életben tartják ezt az országfekélyt. Most amikor Dobogókő és a Pilis szétverésére, "árépítésére" került sor, azt nem értjük, hogy miért hallgatnak a civilek, az önkormányzat, a média...

Forrás: mediarontgen.hu
Feltöltő: Datki Szabolcs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tangobarne
Hát az eredeti hír eltűnt...
Remélem értjük, hogy miért ragaszkodik a kormány ehhez az egy évhez annyira...
paraszt
Hát igen kell is a "szép új világ"-építés,nehogy hiányérzetünk támadjon mert ugye a szocreál förmedvények kora lejárt...kell valami más,valami"új",valami ismeretlen(?).Azt azért nem volna hátrány tudni,hogy ki(k) a megálmodói ennek a zseniális ötletnek és a megrendelőkről is lehet(?)érdeklődni diszkréten?
Datki Szabolcs
@paraszt: a cikk így folytatódik:

A cikk folytatása:

A Pilisszentkereszt-Dobogókő önkormányzat honlapján az alábbi szöveg olvasható: "Az Arch And Art Tervező Iroda Kft. Dobogókő fejlesztési tanulmánytervének elkészítésére kapott megbízást. A javaslat tartalmazza Dobogókő jelenlegi állapotának bemutatását, a település fejlesztési elképzeléseit és kiemelt területeinek hasznosítási lehetőségeit."

A nyúlfarknyi tájékoztatóból nem derül ki, hogy az Arch And Art kitől kapta a megbízást.
Felhívtuk az önkormányzatot! A polgármesteri titkárságon átírányítottak a műszaki vezetőhőz, aki "visszairányított a polgármester úrhoz, akit nem értünk el. Még!
ugyeugye
@vargaati: na persze - ilyenkor senki sem vállalja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.