A tőke javára csoportosít át jövedelmeket és már-már elviselhetetlen terheket ró az emberekre a "válságfokozó" Bajnai-program, amelyet azonnal vissza kell vonni - jelentette ki Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke a Liga és a Munkástanácsok Országos Szövetségének közös demonstrációján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eutanazia
A gazdaságpolitikai irányváltáshoz szükséges forrásokat az Európai Unió támogatásaiból és az évi több ezer milliárd forintos feketegazdaság és korrupció felszámolásával lehet előteremteni. E két utóbbi jelenség Magyarország két legnagyobb problémája Gaskó István szerint, aki úgy látja: kormány úgy tesz, mintha nem is lenne korrupció és feketegazdaság, és érdekelt abban, hogy a helyzet ne változzon. A Liga vezetője szerint meg kell szüntetni a közbeszerzési rendszer anomáliáit, akár 50 százalékkal is szükséges csökkenteni az önkormányzatok számát, kisebb Országgyűlésre van szükség és rendezni kell a képviselői juttatások és a pártfinanszírozás kérdését.

Ebben egyetértek Gaskó úrral!
ivcsi8
Gaskó, Cser. Fidesz bérencek. Ha nem azok lennének, ki várnának, hogy mennyire válik be a Bajnai csomag. De más utasítást kaptak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.