Egyelőre egy kiskunlacházi fiatalt gyanúsított meg csoportos rablás kísérletével a ráckevei rendőrség abból a nyolcfős társaságból, amely az utcán megtámadott egy 12 éves helyi kislányt - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eutanazia
Azért felháborító! Vannak szemtanúk, mégsem fogták el őket! A nyolcból egy ellen folytatnak eljárást. Csak azt nem tudom hogy 1 ember, hogyan követhetett el csoportos rablást?
xu
@eutanazia: Pedig egyszerű! Hiszen egy népcsoport tagja!
eldorado
Vagy tényleg ennyire hűje, és tehetetlen a rendőrsé, vagy már ahogy több forrásból is megerősítették a Magyar rendőrségbe beépült Izraeli ügynökök tusolják az ügyeket, hátráltassák a nyomozást.
Zolipapa
A címben adott kérdésre a válasz: NEM!
Boschman
Igen, én is kíváncsi lennék, hogy ilyenkor hol vannak - a mellesleg köztörvényes bűncselekményeket (sikkasztás, adócsalás) elkövető - lelkes roma jogvédők, mint pl. K. Orbán vagy L. Attila??? Most miért nem nyitják ki a pofájukat és kérnek bocsánatot a többségi magyar társadalomtól emiatt a gaztett miatt?!
Meddig kell még a cigányterrort eltűrnie a magyarságnak. Aki nem veszi észre, hogy a politika milyen aljas, álszemérmes, seggnyalókból áll, az maga is ezt támogatja. Nyaljuk tovább a cigányság seggét, adjunk nekik több pénzt, sőt ajánljuk fel lánygyermekeinket részükre, hogy " ne kelljen erőszakoskodniuk velük"! Emberek nyissátok már ki a szemeteket! Nem mehet ez így tovább...
bombi02
Kicsit elhamarkodottnak tűnik a cikkben közölt állítás.

Ha nyolcan voltak, akkor miért csak egyet tartottak bent? Ez az egy lefogta, átkutatta és ki tudja mit csinált még? Na ne!

Vannak szemtanúk, akik közbe is léptek. Őket meghallgatták? Meg tudják mondani hányan vettek részt tevőlegesen is benne és azt is, hogy kik. Nem kell mindenkit megvádolni, nem kell általánosítani, nem kell vakon vádaskodni, de az elkövetőket meg kell büntetni! Mi lesz mire felnőnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.