Felülvizsgálhatnák a jövőben a kiemelt fontosságú honvédelmi területtel rendelkező önkormányzatok a kiemelt térségi és megyei területrendezési terveket, amennyiben a parlament elfogadja Szili Katalin idevágó javaslatát. A házelnök ezzel hathatós választ adott a Fidesznek, amely a polgármester-választásra készülő városban azzal (is) kampányol, hogy a szocalisták jelöltje támogatja a radartelepítást. A Tubesre tervezett lokátor a kampány egyik központi témája lett. Mintha a két jelölt, Szili Katalin és Páva Zsolt abban versenyezne, ki akar "radarmentesebb" Tubest.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
Szili Katalinnak, mint az OGY. elnökének, az MSZP meghatározó személyiségének és mint jogásznak is tisztába kell lennie a NATO-nak tett radar telepítési vállalás jelentőségével. A radar helyszínét a magyar kormány jelölte ki, amit a NATO elfogadott és finanszírozott volna, ha a politika nem így áll hozzá a kérdéshez.Ezzel is javítva a magyar politikusok meghatározó rétegének a szavahihetőségét.Ha a radart a Tubesre tervezték, akkor azt oda kell telepíteni, és nem kicsinyes kampányfogásnak tekinteni.
tunde04
Szi azzt nyilatkozta, h :"ha kell, a Tubesen sátrazok, hogy ne legyen lokátor"

A sátrazás miért csak a kampányodban merült fel?
95-óta folyik a vita, lett volna éppen elég időd már a sátorozásra a Tubesen. Miért nem tetted? Ja akkor azokért kellett volna ott aludnod akik Rád szavaztak, most meg az a mocskos önérdek vezérel!4 Há így má mingyá más!!
menasagh
Katica egy kecskét is kitolna az orrával a Tubes-re, csakhogy megnyerje a választásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.