A Fidesz nem tűri, hogy a Bajnai-kormány elvegye a családoktól az életüket megkönnyítő juttatásokat, ezért vasárnap babakocsis tüntetést szerveznek a Parlament elé - közölte Pelczné Gáll Ildikó, a párt alelnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
"Elég a családok elleni aljas támadásokból!" muhaha, ildikó, higgadj már le. válság van, baszki, hozzád nem jutott el a hír? aztán felőlem még egy darabig lehet azon vitázni, hogy pénzügyi-, morális-, világ- vagy csak úgy an bloc gyurcsány kúrt el mindent, a lényeg, hogy ez a szar van most, ezt kell megoldani.

nem érted, mi? ildiko, kérdezz, segítünk. mert ebből a retorikából aztán nehéz lesz visszajönni - azt meg ne gondoljuk már, hogy a fidesz majd csak adni fog, elvenni nem. majd az is aljas támadás lesz akkor, vagy hogy? ön-tökön-szúrás, gondolkodjunk már két lépéssel előre is.
antonka
remélem a kismamáknak van annyi eszük, hogy a szemük fényével nem fog tüntetésre járni, ennél lejjebb már nincs. hülye tyuk! mered vállalni a felelősséget, hogy egy-két babakocsiba könygázt fujnak, vagy felborogatják a babákat, ez már mindennek a teteje. ha annyira viszket a bugyid, akkor menj, tüntess, és vakartasd meg, de a jövö nemzedéket a gyerekeket, a babákat ne keverd az aljas, alantas, hataloméhes, gusztustalan játékodba. Ugy látszik elmult a hóditásod ideje, és most jöhet, a megtérés, kijözanodás, vagy a politika. ez a véleményem pelc Ildikóról. ha ezt meg meri tenni, hogy a babákat utcára viszi, akkor egy köztörvényes bünőző!!!!!!!!!!!!!!
grti7336

Gállné Percz Ildikótól csak a babakocsi telik ki, de én meg-
értem. Lehet, hogy nagy családos és fáj neki a gyes és a gyed változtatása. Ami az 50 milliárd forintos tévedéseket
illeti jó lenne, ha Ildikó emlékezetébe idézné, hogy melyik
kormány kezdte el a túlköltekezést.(Ugyanis Orbán adott
-egyébként megérdemelten de fedezetlenül- a közszolgáknak 50-70-100 %-os béremelést.) Tudom ,hogy erre Ildikó azért sem emlékezhet, mert 1998-tól 2002-ig még valszeg nem volt FIDESZ tag sem, csak ezt követően karolta fel villamoson történő utazás során Orbán főnök, és mivel kevés a FIDESZ-ben a női vezető, így alelnököt csinált belöle. Azóta Ildikó meghálálta ezt a lépést és a többi hitbuzgóval együtt bőszen együtt kiabál. Minden esetben úgy kezdődik a mondanivalójuk, hogy "felszólítjuk az MSZP-t".
Előfordult már, hogy a felszólítást az MSZP tudomásul is
vette, de fordítva még soha nem történt. Az lehet a hiba, hogy az MSZP-sek- néhány kivételtől eltekintve- nem kiabálnak eléggé.
antonka
grti336 most kicsit feltuningoltad a vércukromat. az, hogy ki nagycsaládos, és ki nem nem tartozik a közvéleményre. amikor a gyerekeket csinálták nem hivták oda a társadalmat, akkor amikor nevelni kell, akkor se hivják. az, hogy kinek hány gyereke van,az csak a kádár rendszerbe számitott, de az magánügy. akkor se hivják a társadalmat, amikor tv-t, tüzhelyet vagy bármit vesznek, akkor ne hiják most se. a család létszáma magánügy. annyi gyereket vállalj, amit MÁSOK SEGITSÉGE nélkül fel tudsz nevelni. nem a szomszéd, a kolléga, a másik állampolgár, te magad. nem kéne vele dicsekedni, igaz szégyelleni sem kell, de egyedül és kizárólag magának kell gondoskodni róla. elsőosztályu fogamzásgátló tabletták vannak, a jelen helyzetbe mindenki annyi gyereket vállaljon, ahányat el tud tartani, de azokat ne vigye tüntetni a parlament elé ilyen hülye véresszáju fityiszes tyuk ötletei alapján. csak a tegnapi nap folyamán 2 ujszülöttet akartak elirtani, az egyiket sikerült megmenteni. gondolkodjatok, még alig kezdődőtt el a válság. nem vagyok hajlandó más gyerekét eltartani, mint ahogy a sajátjaimat sem tartotta el más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.