Nemcsak az elszámolásmentes térítésektől bővül a magyar honatyák családi kasszája.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tunde04
Te Emil!!
"Bakos Emil, a hivatal vezetője az Index kérdésre elmondta, nekik nincs kimutatásuk arról, hogy a képviselők alkalmaznak-e rokont, ezt nem is vizsgálhatják, hiszen a képviselők javadalmazásáról szóló törvény nem tiltja."

oszt akkor ha nem tudjátok , mert nem vezettek kimutatást, akkor, h a fészkes fenében kalkulájátok ki mennyi lesz a kiadás?? A cégemben dolgozik 5 ember, és én tudom, h minden hónap 5.-én mennyit kell költenem munkabérre. De Ti csak szórjátok a pénzünket eszetlenül.
Azok a képviselők akik élnek ezzel a lehetőséggel szégyelljék magukat és húzzanak el a jó büdös francba!! Nem azért választottuk meg őket, h lenyúljanak minket.
Az index meg magyarázza már el, h mit jelent az, h fű alatt, de legálisan?
ebből a dragon paliból meg már amúgy is elegem van. semmit nem tesz a városért!!
antonka
a k....va anyjukat. erre csak ezt tudom mondani. remélem mohácsi kisasszony szájából is kiesik az uniós cici, és lehet visszamenni a putriba. egyébként most olvastam hogy siófokon egy autost meglincseltek a cigányok, mert beleszaladt egy másik autóba, amibe bodzások ültek. a rendőrők alig tudták megvédeni az autóst. a cikk cime: olaszliszka 2.
G'Alibaba
Nem igaz!Minden nap kiderül valami szemétség, hogy hány meg hány kiskapun, csatornán keresztül nyulják le a pénzünket.Valahol az ember esze megáll és egy helyben toprog!!!!
reallatas
A leszegényedett társadalom felé gyakorolt óriási szolidáris tettek vezérelte, jövedelem szerzések egyike. Mondja valaki, hogy nem leleményes, kreatív nép vagyunk.
paragrafus
Nem lep meg. Volt kitől, honnan tanulniuk!

Többek közt pornófilmeket, lótrágyát, csokimikulást és medencetisztítást számoltak el az adófizetők költségére a brit parlamenti képviselők; az ügy - különösen a gazdasági válság idején - közfelháborodást váltott ki a Nagy-Britanniában.

A The Daily Telegraph című napilap a birtokába került információk alapján 13 miniszter költségelszámolásáról számolt be részletesen, de emellett törvényhozók és a parlamenthez tartozó hivatalok számláinak százairól tett említést. A dokumentumok feltárják, hogy néhány képviselő miként használta ki a rugalmas jogszabályi kereteket arra, hogy elszámolja házának bebútorozását. Akadtak olyan fösvény honatyák is, akik még az egy fontot érő gyömbéres kekszet, vagy a macskájuknak szánt eledelt is elszámolták, nem is szólva a filléres bevásárlószatyorról, vagy a csokimikulásokról.

Egy képviselő a vidéki házához tartozó medencéjének tisztítását, kollegája a kertjét feldúló vakondok elfogásával megbízott szakember díját fizettette ki az adófizetőkkel - írja a napilap.

Jacqui Smith belügyminiszter márciusban volt kénytelen bevallani, hogy elszámolta a férje által megnézett két fizetős pornófilmet. Állítása szerint a politikus később visszafizette az összeget.

A költségtérítés jelenlegi rendszere lehetővé teszi a hivatali kiadások elszámolását, a Londonon kívül élő képviselők pedig "lakhatási támogatást" kapnak egy fővárosi lakás, vagy "második otthon" fenntartására. Akadtak azonban olyan honatyák, akik rendszeresen változtatták egyik otthonukat, így az adófizetők pénzéből bútorozhatták be és szerelhették fel otthonaikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.