Az Újpesti Szemle információi szerint az orosz Mere diszkontlánc hamarosan megnyitja első magyarországi áruházát, amely Újpesten, Káposztásmegyeren található egykori Spar helyén kap helyet.

Kiszuperált Spar helyén nyílhat meg az első Mere bolt Budapesten

Fotó: Wikipedia

Az orosz Mere diszkontlánc, amely alacsony árairól és egyszerű üzletpolitikájáról vált ismertté, készülődik az első magyarországi boltjának megnyitására. Az Újpesti Szemle értesülései szerint az új áruház Újpesten, a Káposztásmegyeren található, nemrég bezárt Spar üzlet helyén nyílik meg.

A Mere várhatóan az év második felében nyitja meg kapuit, és bár a magyarországi terjeszkedésének sikere még kérdéses, a cég tervei szerint három körben összesen 15 üzletet hozna létre az országban. A Vg.hu emlékeztet, hogy az első etapban Budapest és agglomerációjában kezdődik a működés, majd a vidéki nagyvárosok és később a kisebb települések következnek.

A Mere megjelenése jelentős változást hozhat a magyar kiskereskedelmi piacon, és a fogyasztók számára új lehetőségeket kínálhat az alacsony árak és az egyszerű vásárlási folyamatok révén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az oroszok már a magyar spájzokban vannak.
Pálinkás Pál
nos...mi lesz kormányunk kedvenceivel..?...coop...real...kisboltok...?...
simmering73
Az oroszok már a magyar spájzokban vannak.
KisTehen
mégse orábnék csinálják ki a spart?

HAHAHA
Nyírfa
Kínai gagyi után orosz igénytelenség...fog ez menni, lefelé mindig gyorsabban halad az ember.
Ha én polgármester lennék, netán főpolgármester, esetleg kormányfő, akkor a fogasztói szokásokat , amelyek az életmodell részét képezik, sőt azok tükrei is egyben, az igényesség felé terelgetném.
Na mindegy, jó leépülést, magyarok, legyen nektek orosz tejkonzerv raklapról és luxus récsöl-módra.

Csak szólok, hogy a kínaiak úgy rendezkednek be nálunk, mintha otthon lennének, a piacunkon lassan a kofák helyét is átveszik. Ausztria mellett egy országnyi kínai-orosz negyed van kialakulóban. Bravó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.