Tömegverekedés kerekedett egy siófoki balesetből, miután a vétlen gépkocsiban megsérült egy nő, hozzátartozói pedig rátámadtak a balesetet okozó sofőrre.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jband
@antonka: A macskát ellopták, de a számítógépet meg a netkábelt meghagyták? Hát igen. Már az én időmben is nagy kincs volt a macska. De kicsit szerencsésebb helyen lakok mint te. Én itt ha kinyitom az ajtót, percenként bejön vagy öt macska az elkóborolt helyett. Ha gondolod adok párat. Azokra a befolyásosokra gondoltam, akik úgy néznek egy 16éves roma lányra, mint ahogy te beszéltél fentebb róla.
A tanárára gondolok, aki gyűlöletből megbuktatja. A vizsgafelügyelőre aki őt nézi mert ő biztos csal, és puskázni fog. Ha eljut egy főiskolára, és max ponttal jut be (hiszen sose puskázhatott, és keményebben kellett felelnie a hármasért is mint másnak az ötösért), arról
senki se fog tudni, és az osztálytársai, és ottani tanárai is arra gondolnak, csak a kisebbségi felsöokt. törvény miatt jutott be, és továbbra is jobban kell teljesítenije a jegyekért. Akkor majd a diplomát ha ilyen ellenséges környezetbe mégis megszerzi, majd a munkadó gondolja azt, hogy biztos a diplomát is lopta, vagy ha igazi is ő nem bizza a cége egy pozícióját se egy romára. Végül ha szerencséje van, elmehet takarítónak a diplomájával, vagy prostituált lesz. Vagy ha nem akar éhenhalni, és kirugják a takarítói állásból is az új elvakult főnök utasítására, még lopni is elmehet, a prostitúció helyett.. De talán vannak, nem csak a fenti megszólalásod szerint gondolkodó tanárok, és munkaadók, és akkor ha szerencsés mégsem így lesz. De neki ehhez nagy adag nagyon nagy adag szerencse is kell, a fentiek miatt.
Szóval valószinű ha nincs saját vállalkozásuk prosti lesz és majd kényeztet valami rokkantnyugdijast, aki öszekuporgat a nyugdíjból egy menetre.
latorkuvasz
szóltam (lásd fent)
a következő személyeskedés, vagy legcsekélyebb rasszista megnyilvánulás után tiltás következik

maradtam tisztelettel
tangobarne
@latorkuvasz: Te nem tudsz mást írni, csak:
"a személyeskedést is be lehet fejezni ".
Te vagy a szerkesztő? Ha igen, akkor miért használod ezt az impozáns "latorkuvasz" nevet? Ha nem, akkor viszont írhatnál valami véleményt is!
nyirtass
@antonka: @tunde04:
Ne húzzátok fel magatokat!, tegnap én is felkaptam a vizet, ugyan arra amire Ti.
Felesleges, mert jól látszik a kettős mérce. Csak sajnos sok értelmi fogyatékos képtelen megérteni, hogy a kettős mércét még törvénnyel sem fogják tudni ránk eröltetni, mert az vissza üt.
Jenninek sincs jobban elege ebből a műsorból mint nekünk.
A különböző hírekben napjában többször is szembesülünk ilyen és ehhez hasonló esetekkel, sokszor áldozatként is. De egyszer a társadalomnak úgy is elege lesz ebből és felkel a sajátmaga védelmére.
Ezt szeretném elkerülni, megértetve kisebbségünkkel, hogy igyekezzen szocializálódni, mertha kiharcolja magának a népharagját akkor ott csúnya világ köszönt rájuk.
Persze, ha valaki valamit nem akar meghallani, akkor attól viszket a füle és ki kell törölni. Ez persze nem változtatja meg a törvényszerüségeket, de alkalmas a struccpolitikára!

Jenni
@tunde04: én képtelen vagyok a beilleszkedésre?Úgy látom te nem tudsz különbséget tenni ember és ember közt,te mindenkit egy kalap alá veszel.A másik meg az hogy nekem nem kell segítség a "beilleszkedésre" mert én tettem már annyit a 16 évem alatt hogy engem elfogadjanak,soha nem jöttem azzal hogy "mert én roma vagyok.....",nekem kétszer annyit kell tennem hogy kiemelkedjek a többiek közül,mint másoknak.Ezzel nem sértetek meg de azzal hogy én nem vagyok magyar,azzal már igen,én itt születtem,ezt a nyelvet használom,itt élek,én is magyar állampolgár vagyok.De látom akik kötekednek azok úgy sem értik meg ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.