Bajnai Gordon elnézést kért az ingatlanadó kapcsán tett hétfői kijelentéséért, amelyben azt mondta: el lehet adni azt az ingatlant, amelyiket nem bírják fenntartani.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

atia
Továbbra sem tudom, kinek szánta.... A cikk vége szerint azoknak, akik többet vesznek ki a közösből, mint amit beletesznek. Azoknak ugyan miért lenne gond kifizetni az ingatlanadót? Ha futotta sokmilliós ingatlanra az elvett pénzből, akkor az adóra is futni fogja. Azt meg,hogy kinek milyen palotája van a bejelentett minimálbér mellett nem hiszem, hogy rendbe tenné az ingatlanadó. Attól még nem fogja bejelenteni a valós jövedelmét, elvégre az adón az nem változtatna.
paragrafus
Azoknak a fiatal fideszes képviselőknek, akik soha nem dolgoztak sehol egyetlen egy másodpercet sem, miközben a saját bevallásuk szerint a képviselői fizetésükből - valóban a képviselői fizetésükből? - több(száz)milliós vagyonra tettek szert.
Valóban adózott jövedelemből szerezték az egészet?
xu
@paragrafus: Tudhatnád, hogy nem egyszerű az ügy. Nagyon sok ingatlan több nemzedék terméke.Megöröklök anyám, apám után egy-egy 50 millás ingatlant és máris megvan a 100 milla. Akkor mondjuk azt végre, hogy utána nézünk a jövedelem nélküli meggazdagodásokhoz. Ezt nem lehet? Hajtsák be az SZJA közötti különbözetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.