Kivágó Iván Györgyné lemond fővárosi képviselői mandátumáról a költségvetés elfogadása után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Még annyi becsület sem volt benne, mint Soroksár cociális ügyeivel foglalkozó alpolgármesternek, hogy nem mondok le az egynapi (1-2 órás) tiszteletdíjról, költségtérítésről, hanem esetleg átutaltatom a soroksári mozgássérültek vagy szocotthon vagy bármelyik szegénységi szervezet javára (az az 1-2 százezer itt nagy segítség lett volna). Ez sem lát az óránál tovább! Remélem a virágot a kalapja mellé tűzi, hogy árnyékolja a vajat és az ne nagyon olvadjon!.
ugyeugye
amúgy ez nem a demokrácia megcsúfolása volt. áááá nem. egyáltalán.
xu
@ugyeugye: Akár melyik területre tévedsz nagy a baj! Ez a cociálisan érzékeny etnő, minden szegény ember problémáját ismeri (kivéve az új letelepedőket). Anyámnak 6000.- forint közgyógyellátást engedélyezett, amiből 1,5 doboz gyógyszer telik ki (már a dobozdíj felemészti ezt az összeget). Én teszek hozzá minden hónapban majd 12000 forintot! Talán, ha Marika kezdeményezett volna egy "hatástanulmányt" a kerületben, akkor ki tudna állni a nyomorgók mellett, de nem akar, mert neki ez nem érdeke! Neki is csak a zsebe tömése a lényeg! Én ezeknek a zsebét bevarratnám, mint régen a honvédségnél (ha valaki zsebbe tette a kezét). Meddig tiporhat minket a sárba (Soroksárba) ez a (majdnem stázsit mondtam) Marika. Nem bántom! Lépjen ki az életünkből, csak ennyi a kérésem!
xu
Demszkynek üzenem, hogy azt a tojást, amit neki szántam megittam nyersen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.