Még mindig nem tudja megmondani az SZDSZ európai parlamenti képviselője, hogy mennyi uniós támogatást sikerült Magyarországnak lehívnia az elmúlt 1 évben. Szent-Iványi István most azzal érvelt: az összeg valószínűleg azért kicsi, mert a szerződéskötések után 2 évig lehet lehívni az összegeket.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Az oké hogy lehívták,de hová lett.
xu
Semmi köze hozzá! Lényeg: azt a gombot nyomjad, amelyiket parancsba adják!
xu
@Horizont: Kedves Horizont! Olvastad Moldova: Tekerőcsavar című írását? Azt mondta Kovács 113 Béla vasúti felvigyázó: havi 100 forintért lehetek én hülye is.
Ennyit romlott azóta a forint.
xu
@Horizont: Kedves Horizont! Amikor nekem odalökik a több millás fizetési borítékot, nem érdekel, hogy Te mennyit kapsz. Hát, így Őt sem. Néha kell valamit böfögni, ha tele a gyomra.
Sajnos, kihúzták alólam az ipart. El kellett mennem közalkalmazottnak. Sosem volt bankszámlám. Az első fizetésemnél olyan karcsú volt a boríték, hogy felkértem táncolni. Rögtön nyitottam számlát; ne is lássam! Többet kopott a cipőm még elballagtam a pénztárba, mint ez a fizetés ért.
Undorító, hogy ezek ugatnak! Kuss! Felvenni a zsozsót, amíg tudjuk őket finanszírozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.