A nagyvállalkozó szerint a hazai bankrendszer problémája, hogy a betétállományt jelentősen meghaladja a kihelyezett hitelek állománya.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marcsilla
Vajon miért Oroszországi lottózóba fekteti pénzét Demján Sándor???
eutanazia
Milyen igaza van!
A hivatalokban munkát mímelő "dolgozókat" olyan helyre kellene küldeni, ahol valóban dolgozni kell.
Csak egy példa, munkahelyet váltottam. Hó közben, a papírjaim a MÁK-nál 2 hétig készültek, a munkabérem miatt többször kellett szólnom, míg végre több mint egy hónap után kifizették, mert a hóközi kifizetést elkeverték, utána elfelejtették, stb. Egy dolgozó kiléptetése max. 1 óra, a munkabér átutalása 2 perc. Miért tart ez hetekig? Miért kell nekem könyörögnöm a saját munkabéremért? Nem szívességet kértem, csak azt ami járt nekem. Azokat akik ennyire nemtörődöm munkát végeznek, igenis el kell küldeni és majd a saját kárán megtanul hasznos munkát végezni.
atia
Szerintem a hivatalok nagyrészében már azért nem megy minden rendben, mert követhetetlen és betarthatatlan előírásokat, felesleges többletadminisztrációt találnak ki éppen azok, akik utána a leépítéseket tartják a legjobb megtakarításnak. Az ésszerűség messze áll tőlük, az átgondoltság is, aztán a dolgozón csattan az egész, akit mindenki felesleges és drága léhűtőnek néz. Egyébként meg milyen szolgáltatóiparban akarja elhelyezni Demján az állami alkalmazottakat? Mi a köze a kettőnek egymáshoz? Azt hiszem nem véletlenül külön szakma a kettő. Vagy a pedagógus, ügyintéző, köztisztviselő szerinte kapásból ért bármilyen szolgáltatóipari munkához? Ha ennyire sokoldalúak, jól képzettek, rugalmasak az állami alkalmazottak, akkor miért szorulnak ki mégis a munkaerőpiacról, miért néznek rájuk ferde szemmel amint elhangzik, hogy "eddig közalkalmazott" voltam? Nincs ebben az egészben ellentmondás? Persze legegyszerűbb mindig az állami szférában leépíteni, azt simán meg tudják tenni közvetlenül és valóban marad pénz utána, de valahol azért határt kell szabni, mert lassan csinálhatjuk magunk az iratainkat vagy nevelhetjük otthon a gyerekeinket a spórolás jegyében.
nanena
Érdekes, úgy tudom, vállalkozásainak is nagy részét hitelből finanszírozta. Akkor nem érezte, érzi olyan nagy problámának a felvett hitelállomány nagy mennyiségét. Vagyis ne adjanak senkinek, csak neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.