Vizsgálják az önkormányzat külső cégekkel kötött szerződéseit, a város gazdasági, pénzügyi helyzetét, valamint a vagyonkezelő Pécs Holdingot és az oda nem tartozó városi érdekeltségű vállalatok működését.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@marlin: Erre a pénzt elő kell teremteni. Ha eddig számolatlanul, és ellenőrizetlenül szórták ki a pénzt a közös kasszából, akkor ez már nem jelenthet gondot, te tiszta helyzetet kell teremteni végre, és újra kell indulni a kályhától. Persze ez sokaknak nem tetszik pláne, ha valamilyen fokon haszonélvezője is volt az előző vezetés mesterkedéseinek, de ezt a békát le kell nyelni. A jobb oldal annak idején Keller úr ámokfutását szenvedte el, aki pénzt, paripát, fegyvert nem sajnálva belekotort mindenbe, és mindenkibe. Nincs miért apellálni!
xu
@marlin: Hol van kis hazánkban demokratikus berendezkedés?
És már le is dőlt minden érved!
marlin
@xu: Hát Pécsett nem lesz, ez már biztos.
Feladom.
1956-ban amikor kitört az arab-izraeli háboru, a Ben Gurion repülőtéren jegyeket lobogtatva járkált a Grűn:
- Két jegy Amszterdamba eladó, két jegy Amszterdamba eladó.
Mellélépett a Kohn:
- Tessék mondani retúr?
- Hülyékkel nem tárgyalok. Két jegy Amszterdamba eladó...
xu
@orogordog: Szerintem nem emberi átvilágításról van itt szó!

@marlin: Kedves vagy! Köszi (mindenkinek a nevében)!
Csubaka
Ha van egy csöpp esze az ország többi szocialista alapszervezetének, városi és megyei szervezetének akkor most nagyon figyelnek Pécsre. Nem a FIDESZ polgármester választási győzelme miatt, hanem a városi MSZP szervezet válsága miatt. Lehet drukkolni a letisztulás és a tisztánlátás érdekében.
Páva egyébként semmi mást nem tesz mint amit tennie kellett volna Tollernek, vagy Tasnádinak, hogy a városi vezetésbe ne kerülhessenek be olyan személyek, csoportok, akik a város jelenlegi tragikus gazdasági és és morális válságát okozták.
Páva jogász, pontosan tudja mit tehet, mit nem és pontosan tudja, hogy mi a város valós érdeke.
furfang
@marlin: Nem is értem. Érzékeny vagy a " demokratikus berendezkedésre", ugyanakkor, ha valakinek más a véleménye, akkor elküldenéd jó messzire. Miről tárgyalunk akkor? Kell a tisztánlátás,minden szinten. Ma már csak hazugságok hangzanak el az ország igazi helyzetéről, a megkötött megállapodásokról, és ameddig ez a kormány marad ez így is lesz. Új választások kellenek országos szinten is végre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.