Ha most vasárnap lennének a parlamenti választások, a Fideszre a biztos pártválasztók 71, az MSZP-re 17, míg a Jobbikra 6 százalék voksolna - derül ki a Századvég-Forsense legfrissebb, reprezentatív felméréséből.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@basatu: Lesz ez még kevesebb is! Nem kell előrehozott választás! Talán addig kipusztulnak az MSZMP és utód pártja szimpatizánsai! Megint beemelték a hazug Fletót a pártba, sőt a kasszához! Ha az ellopott libák is szavazhatnának, akkor még a parlamenti küszöb is magas lenne nekik, mint lónak a mozijegy! Lassan már az Internacionálé éneklése is hamis lesz! Ezt néhány ember bizonyítja. Ennek élharcosa Lampert Mónika. Remélem Szili Katinka is felébred, hogy Ő volt a paraszt áldozat!
idetektiv
Bajnai népszerűségének növekedése mondjuk annak is betudható, hogy viszonylag új szereplő a politikában. Azaz most kezd ismertté válni.
killer7112
Népszerűbb de kinél?Rákosi Mátyásnál?Azt elhiszem.
alband
A libatolvaj meg a hazug annyi kárt okozott az országnak,mint Rákosi és Kádár! Miért csodálkoznak a felmérési eredményeken?
orogordog
Pl.: Nagy Feró az népszerű. Bajnai csak ismert. Van egy kis különbség, ismernek vagy szeretnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.