Nem ért véget péntek hajnalban Magyar Péter szórakozóhelyes balhéja, a közösségi médiában folytatódott az adok-kapok. 

Ahogy azt a Propeller megírta, Magyar Péter csütörtök este több tucat fiatal társaságában, jó hangulatú buliban táncolt a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az estét – állítja a Tisza Párt alelnöke. 

"A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt" – írja a posztjában Magyar, majd azzal folytatta, hogy a provokátor ezt követően lökdösődni kezdett és fizikailag fenyegette Pétert, illetve a vele szórakozókat. 

Többszöri kérés ellenére sem hagyott fel a provokációval, majd a szájára vette Magyar Péter családját és gyermekeit, ezt követően tépte ki a kezéből Magyar a telefonját. Az esetet követően még sokáig követte őt az ismeretlen férfi az utcán, de szerencsére a társaságába tartozó fiatalok nem hagyták egyedül. 

Eltűnt Bede Zsolt közösségi oldala, miután nekiment a Facebookon Magyar Péternek

Forrás: Facebook

A történet itt nem ért véget

Egyre több mém jelenik meg az Ötkertes balhé kapcsán, amelyek azt tippelgetik, vajon miért foltos Magyar Péter nadrágja azokon a képeken, amelyek a buli után készültek róla. Bede Zsolt, a Vadhajtások főszerkesztője is posztolt a témában, még pedig azt, hogy Magyarnak székletfoltos volt a nadrágja. A komment szekcióban az érintett fél is megjelent: 

„Ez azért jó, mert ebből is kiderül, hogy mindenben hazudtok. Nem mindegy, hogy sz.rra, vagy árnyékra vetődsz Zsóti.”

Ezt követően Bede Zsolt Facebook-oldala elérhetetlenné vált vasárnap reggelre, állítása szerint a Magyar Pétert csúfoló posztja miatt.

Frissítés: Vasárnap délelőtt újból elérhetővé vált.

Forrás: atv, Facebook/Magyar Péter

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@fergeteg: csak azért kaptál egy lájkot mert pontisan írtad le orbánt :)))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Pegero: Nekem nincs szaros gatyám, de ha lenne, biztos nem sétálnék vele a napon. Neked is azt tanácsolom, sürgősen hagyd abba ezt a rossz szokásodat.
Pegero
@nemkati: @nemgizi: Nekem sincs szaros gatyám, Magyar Péternek most már az is van!
nemkati
@Pegero: Mondom, hogy árnyékra vetődtél. :))))))
Pusztai
A Fidesz, a Megafon és a Dukász-klán

Az erdélyi informatikusból nagy karriert futó Dukász Magor a Fideszen belül a rejtőzködőbb figurák közé tartozik. Egy-két zártkörű rendezvényen tartott előadásán kívül nem nagyon hallottuk beszélni, a sajtónak nem nyilatkozik. Ezért se tudjuk biztosan, hogy amikor cége állami megrendeléseket nyert, ő maga a kormánypártban pontosan milyen tisztséget töltött be.
A források erről eltérően nyilatkoznak:
www.lakmusz.hu/a-fidesz-volt-digitalis-igazgatojanak-cegei-tunnek-fel-a-megafon-korul/
i.imgur.com/pxCYI9K.png

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.