Magyar Péter perceken belül reagált Orbán Viktor kora délutáni posztjára. A miniszterelnök Manfred Webert bírálta, meglehetősen durván  és sértően.  Erre fel Magyar Péter tette ugyanezt Orbán Viktorral. 

Mint azt a Propeller megírta: a miniszterelnök legfrissebb posztjában azt mondja, hogy Manfred Weber kifejezetten utálja a magyarokat, ezért ő az egyik legkomolyabb ellenségünk jelenleg.

Magyar Péter szinte perceken belül ezt írta a Facebook oldalára: "Orbán Viktor megint hazudik. Most épp azt főzték ki a gyűlöletkonyhájukban, hogy Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke, gyűlöli a magyarokat. A cél egyértelmű: a TISZA Pártot azzal támadni, hogy egy olyan pártcsaládhoz csatlakozott, amelyet egy magyargyűlölő politikus vezet"

Sértően szólt vissza az ellenzék új vezére Orbán Viktornak – Szerinte a miniszterelnök hazudik, mert miatta frusztrált

Manfred Weber és Magyar Péter Fotó: Facebook/MP 

A Tisza alelnöke nyílt levél formátumra váltotta: 

Miniszterelnök Úr,

Ha Manfred Weber tényleg hungarofob, akkor ön miért szavazta meg őt néppárti frakcióvezetőnek, miért támogatta Webert a néppárti csúcsjelölti pozícióra?

Ön is tudja, hogy Manfred Weber, bajor emberként és politikusként a magyarok barátja. Egyszerűen csak elege lett az önök ipari méretű korrupciójából, a propagandából és a saját szövetségeseiket semmibe vevő politikából.

A kampányban önök azt is hazudták, hogy Weber támogatná a sorkötelezettség visszaállítását. Erről kiderült, hogy nem igaz. A sorkötelezettség visszaállítását Kövér László és a KDNP szorgalmazta.

Miniszterelnök Úr,

Én értem, hogy rendkívül frusztráló lehet, hogy amíg a TISZA képviselői ott ülnek a legnagyobb frakcióban, addig a Fideszt még a konzervatív frakció is kikosarazza, de ettől még nem kellene a csillagot is lehazudni az égről. Hogy lesz így elfoglalva Brüsszel, miniszterelnök úr?

Forrás: Facebook

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Jó riposzt...!!! O1G és bandája kapkodhatja a levegőt!
Mocskos hazug maffiózók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@lacalaca: Neked is jó reggelt, faszparaszt.
Horizont
@lacalaca: 5:38
Mi van csicska korán keltél. Te az agyhalottak között is kiemelkedő vagy ott a Marianna árok mélyén. Gyenge vagy mint a friss lószar a fűben. Mégis mire számítottál?
Április után vissaztérsz és a mocskos pofáddal rárúgod az ajtót a Propellerre???
Te kis senki, ne pofázz itt ránk a cikkhez szólj hozzá, már ha az értelmi képességed engedi. Hülye.
Horizont
@Őrnagy: 7:09
A te javaidat külön mindenképpen!!! Hülye.
namihami
@Őrnagy: 07.09: Már amit a Füstösse..ű még meghagyott! Az után a néány hatvanpusztai és egyéb családi beruházás nem hagyott túl sokat! És még azt is megvámolta a csorda!
nezelodo
Visszanyal a fagyi, ahogy modják! Ennek ellenére úgy látom senki sem emlékezik arra, amikor a rikácsoló liberális Orbán ordította Antall Józsefnek, hogy " A miniszterelnök úr hazudik!" Ehhez képest Orbán se nem liberális se nem demokrata, az igazmondás pedig sosem volt az erőssége, és az oroszokat inkább itt szeretné látni, mint elhatárolódni tőlük, de az EU fizesse meg ennek az árát ás a familiájának a gazdagodását, és hosszú évek óta gyakolott hazudozó, amikor a választóihoz szól. Ugyanezt az oldalát imerik Európában, arra hivatkozik, olyan pártcsaládba nem lép, ahol magyargyűlölők vannak! Egy fenét, ahova menne, a többi párt kilépéssel fenyegetőzik, ha felvennék. Ami meg a magyargyűlöletet illeti, Ficónál nagyobb magyargyűlölő nics a közelben, mégis Orbán egyik legjobban támogatott haverja. Aztán megsértődik ha szemébe mondja valaki a valóságot, hogy "hazudik, reggel, délben és este, és hazudik minden hulláhosszon".
Cherry
Hahahhahahahha végre helyreteszik ezt a zsiros elmebeteg undort,, már úgy is ellszállt
, hogy Istennek hiszi magát, pedig csak egy csóró putris cigány,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.