A rendőrség lezárta a vizsgálatot a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete és a Jobbik Magyarországért Mozgalom együttműködési megállapodása ügyében, és az iratokat már továbbította a szakszervezetek működése felett is általános törvényességi felügyeletet gyakorló ügyészségnek - értesült a Népszabadság.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

basatu
A szakszervezetek és a politika között mindíg is voltak kapcsolatok,ez a jövőbe is így lesz.Az viszont megengedhetetlen hogy a szakszervezetek lefeküdjenek a hatalommal,ugyanis akkor nem az alkotók érdekeit védik.Az viszont teljesen normális hogy a diktatúrákba mint most nálunk is a hatalom erőszakszervezete kapcsolatot keres az ellenzéki politikával,ez jelzi hogy ők is diktatúrának tekintik a szoclib mai arcát.
rodeotigris
A jobbik és a Tettrekész kezdeményezése jó,de mint minden jó kezdeményezést magyarországon elnyomnak és ha lehet csírájában folytanak el.
reallatas
@basatu: Van benne valami, gondolat ébresztő megjegyzés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.