Kétélű dolog az elszámoltatás Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerint, mert mérhetetlen indulat halmozódott fel az elmúlt hét év alatt, amelynek nagy része bárki ellen fordulhat - írta a Magyar Hírlap.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Egyetértek a Pokornival, csak azt nem tudom milyen "bölcs dolgokat" várhatunk a FIDESZ től. Eddig ugyanis nem
ezekkel híresültek el. Remélem náluk is lesz vezető váltás.
g1983
Szerintem ahoz, hogy Magyarország szebb legyen az összes politikai elitnek akik bent tornáztatják a feneküket a Parlamentben, el kell tűnniük. És egy normális magyar érdekeket képviselő pártnak kell bekerülnie. Nem a multikat támogatni, hogy hypermarketeket nyisson Magyarországon, ezzel a magyar kiskereskedőt tönkretéve. Nem a magyayar gazdák az öngyilkosságba kergetni, mert nem tudja eladni a tehéntejet, burgonyát vagy egyéb mást. Nem tudom ki, hogy van vele. De a magyar áru szerintem jobb mint a külföldi. Akkor legalább az ember tudjaiből van az az élelmiszer amit eszik vagy iszik.
ugyeugye
@g1983: bizony jobb!!! mindennek finom íze van :) zöldségnek, gyümölcsnek egyránt. És nem mellesleg tudom, hogy nem génmegizélt sz@rt eszek. már bocsánat.
szépen fokozatosan, okosan be kellene rendezkednie az országnak arra, hogy alapvető élelmiszerekből önellátók legyünk.
xu
@g1983: Álljunk hozzá és alapítsuk meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.