Valaki beül az autójába és nem viselkedik "úrvezetőként", ez nekem magas. Sokszor voltam tanúja a zebrán lépkedve, hogy gyalogos az autóst, az autós a hülye gyalogost szidja, melegebb éghajlatra irányítják egymást, malacságokat ordibálnak.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@Evikati: Én is sokszor járok az Üllőin autóval. Én azt szeretem, amikor jövök befelé a városba és a józsef körútnál besorolok az egyenesen továbbmenők sávjába. De balről elhúznak mellettem az autók és erőszakosan benyomulnak elém. Bennem is felmegy a pumpa és mély lélegzetet kell vennem. De legrosszabb a belvárosi Zrínyi utca, amelynek díszburkolatát lerombolják a tiloson behajtó autók, összetörik a süllyedő oszlopot. Az Erzsébet teret is már leharcolta az ifjúság kultúrája. illetve kultúrálatlansága.
Evikati
@nanena: Ilyenkor örülök, hogy nem vezetünk, nincs autónk. Tegnap éppen ezen szörnyűködtünk a férjemmel, hogy az Erzsébet tér milyen rondán le van már pusztulva. Ott sétáltunk át és közben 3 "hobó" kunyerált tőlünk valamit. Ezt azért látnia kellene a polgármesternek is.
Az Üllői úton kifelé (Vecsés felé) még durvább az autósok helyzete, ebből adódóan a hangulatuk is. Néha nem is hiszek a fülemnek. Sokszor viszont igazuk van, mert az út katasztrofális.
ugyeugye
@Evikati: evergreen a téma. ha nagyobb az autó, simán lenyomják a kisebbet. pofában is.
Engem gyalogosként /zebrán haladtam át/ ért a legdurvább sértés, de ott voltam a szeren. Ha nevetve válaszolsz, kikészülnek tőle. Tepsi merdzsós pasi sztem gutaütést kapott a következő kereszteződés előtt.
Evikati
@ugyeugye: Egyszer én is szerettem volna visszaszólni a zebrán lépkedve egy autósnak. Mire eszembe jutott valami frappáns válasz,
elhúzott. Ott álltam megszégyenülve, pedig szabályosan közlekedtem. Okos vagy, hogy te rögtön tudsz reagálni.:-))
slanger
Érdekes, hogy tőlünk nyugatra, pl. Hollandiában szinte nincs is anyázás. Lagalábbis én egy hangos szót sem hallottam, egyszer sem. Mindíg mindenki előzékeny a másikkal szemben. Hiába, más a mentalitás.
Evikati
@slanger: Én is tapasztaltam sok országban, hogy türelmesebbek, toleránsabbak egymással. Még a hangoskodásukról ismert olaszok is. Pedig Palermóban szinte minden autón volt horpadás. Szörnyű a vezetési stílusuk.:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.