Szinte örültem, amikor az orvos injekciókúrát írt fel, az egyébként nem súlyos, de igen kellemetlen, reumatikus betegségemre. Legalább elücsörgök, pihenek az egészségügyi központban, amíg várakozom a soromra. Nincs politizálás, hiszen a beteg embereknek ott nem ez a legnagyobb gondjuk. Gondoltam én!

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Életembe egyszer találkoztam olyan orvossal, aki visszautasította a hálapénzt.......még a szomszédom, és mondhatnám barátom is elfogadta az ajándékot....és nem azért adtam, mert sok van nekem, hanem mert addig nem volt látszat a kezelésben.

@ugyeugye:
ugyeugye
@menasagh: képzeld, egyszer enegm is műtött egy szuper fül-orr-gégész, akinek az volt az alapelve, hogy ne alázza meg a beteg azzal, hogy pénzt dugdosgat a zsebébe.
Aztán kiderítettem, hogy imádja és gyűjti a világ szép tájait bemutató könyveket. Kapott egyet, és mellé egy elegáns tollat. Na ennek nagyon örült.
eutanazia
@ugyeugye: Nem, én pszichiátrián kórházban, de elég jól ismerem z V. kerületben a sebészetet, szemészetet, rheumát, gégészetet, nőgyógyászatot itt lakom.
eutanazia
@menasagh: Velem sokszor előfordult, hogy nem fogadták el......... azt monta a doki "magának nagyobb szüksége van rá"
Igaz volt amelyik rámszólt, hogy mások megszokták köszönni. Én pofátlanul válaszoltam, hogy akkor köszönöm szépen.........
ugyeugye
@eutanazia: akkor szomszédasszonyok vagyunk! :)))
zia
Azért azt még hozzá fűzném, hogy nagyon idegesítő amikor betegen, kiszolgáltatottan várakozik az ember, betegtársai diagnózist állítanak fel, mert nagy szakértők. Azt viszont nem értem, akkor miért járnak orvoshoz? Kezelhetnék magukat odahaza, úgyis jobban tudják mit kell tenni mint az orvos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.