"Az Európai Parlament Önért dolgozik" -jól hangzik a szlogen, de nem árt ha tudjuk, hogy az EP képviselőknek anyagilag is megéri Brüsszelben munkálkodni. Ezért választóként a politikai programok mellett érdemes azt is megfontolnunk, kit juttatunk mesés jövedelmekhez....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@xu: Aranyos vagy, tudtam, hogy rád számíthatok. Te és mond nálad ez mibe kerül? Ha már engem nem korrumpálnak, hátha nekem menne, bár még sose próbáltam. De soha nem késő elkezdeni, szokták volt mondani naívan.
reallatas
@eutanazia: Jó! Jó! De tudod az a netán három milla körül havonta, nem hiszem el, hogy a kis ördög, ha nem is hangosan de csak megszólal. No valahol belül.
xu
Gyerekek! Kiábrándítalak benneteket! Átgondoltam a dolgot! Anyukámat fogom jelölni. Nem egy talpra esett asszony, mert sehogyan sem tudja beosztani az 57 ezres nyugdíját! Talán a 3 millából tudna gazdálkodni?!
reallatas
@xu: Csakhogy abban már nem lesz kunszt, s ez olyan zsenánt egy idő után, no meg az az érzésem, hogy blazírozol egy kicsit te is, no vald meg öszintén.
xu
@reallatas: Kibicnek semmi sem drága! Én csak asszisztálok ehhez az MSZP-s nyomorba döngöléshez!
xu
Én már gazdaggá tettem ŐKET! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.