Az Állami Számvevőszék, az Országos Választási Bizottság és a Legfelsőbb Ügyészség is törvénysértő magatartást állapított meg a Jobbik tevékenysége körül. A párt azonban az állami szervek és hatalmi ágak minden formájával dacolni kíván, egyedül a Számvevőszék pénzügyi aggályaira nem reagált eddig, pedig a párt elődjénél két év és mintegy 72 millió forint elszámolása hiányzik.

Forrás: euractiv.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Geroner
Nem mocskoltok be semmit nem emelitek őket a saját tisztátalan szintetekre. Az a magatartás nem is jellemzi jobban a mai hatalmi elit hozzáállás egy feltörekvő magát EL NEM ADÓ PÁRTTAL szemben.
Ne higgyetek nekik emberek mert ez csak rágalom s nem aazért védem őket mert hiszek bennük hanem hiszem azt hogy amit képviselnek ithol azt amit semmelyik magyar párt nem képvisel: Szerencsének fogom fel hogy vannak ők itt nekünk s minden erőmmel megvédem azokat akik hitet tettek mellettem mellettem a kisember mellett.
EZ A VÉLEMÉNYEM ERRŐL A SZENYRŐL. Ja s jelezze aki ma este tépgelni akar! ???
sara
Esetleg néhány évig tartó vizsgálódás után majd megállapitják hogy nem úgy van,nem is azt látták,meg félreértették. Nem ez lenne az első !! Hány nekik nem tetsző ember,céget tettek már tönkre így ????
rodeotigris
Ki ne találjátok?Megyünk az EU parlamentbe és már nem csak a here-vere lesz mit a Mohácsi V. rosszillatú utcalány idején!
lakatosbs
Azért érdekes, hogy olyan dolgokért akarják a Jobbikot felelősségre vonni, amit el sem követett.
Ez pedig a pénzügyi elszámolási hiány túlnyomó része.
Ugyanis ezt a valóban nagy összeget még a MIÉP halmozta fel, ahol akik jobban ismerik annak a pártnak, meg a Jobbiknak a történetét, meglehetősen kusza dolgok történtek - főleg pénzügyi vonalon. Ez is hozzájárult ahhoz hogy a múltbeli- és jelenlegi vezetés a pártot (MIÉP) az "örökös indultak még" - utáni kategóriába degradálta, holott 2002-ben még komoly százalékokat mondhatott magáénak.

Az sem volt az előző Jobbik vezetőség részéről túl jó döntés, hogy a MIÉP-pel közös listát állítottak.

De érdekes ezt a kétségtelenül nagy összeget mérlegbe állítani az Oktatásügyben eltünt 60 milliárd forinttal, (Eddig ennyit sikerült rájuk bizonyítani...) amelyről a sajtó is mélyen hallgat, aminek a felelőssége Arató István MSZP-s államtitkár, meg a roma illendőségű kolleganője között osztható fel és Hiller elvtárs belső vizsgálatot indított (állítólag...) ebben az ügyben,
Hogyan is áll jelenleg ez a vizsgálat? (Valószínűleg áll...)
Ebből a pénzből lehetne venni legalább 80 db világviszonylatban is élvonalbeli minőségű nagyteljesítményű villamosmozdonyt, vagy 120 db motorvonatot a mellékvonali járműpark felújítására, stb.

Ehhez képest a libatolvaj és bandája most akar több mint 40 milliárdot elvonni az amúgy is csak vegetáló MÁV ZRt.-től.
Akkor hogy is van ez?
Nem kellene éppen ezeknek a nagyságrendekkel nagyobb pénzeknek alaposan utánajárni, a megfelelő felelősségrevonásokat végrehajtani, amit pedig lehet visszavenni?
ophisz
Politikai szegénység, azoktól akik maguk rettegnek az elszámoltatástól
basatu
@fabricius123: Tudod ha őket le kellene tartóztatni akkor az MSZP-SZDSZ rabló párost már Kínai módra nyilvánosan valamelyik stadionba kellett volna lerendezni húsz évvel ezelőtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.