A Jobbik ott volt különösen erős, ahol nagy a roma lakosság aránya.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Csipi a szemem ez a duma! Mivel kampányolt! Az, hogy az MO a magyaroké! Mindenki az, akinek vallja magát! Ez miért csak az etnikumot sérti; miért nem sérti a nemzetiségeket? MO-n élünk és mindannyiunkra az MO-i törvények vonatkoznak (gondolom én barom, bár sokan nem tartják be: ld. politikusok, ofsortozók, rablók, betörők, gyilkosok). De ettől még mindenki magyar állampolgár a honban, ha jól tudom. Nincs pl: sváb állampolgár!
Sőt: mindenkinek szíve joga, hogy kinek adja a voksát!
Geroner
Én nem azt láttam , hogy cigányelllenes lenne a jobbik. S a cigányok helyében én igencsak rájuk szavaznék. Mégpedig azért, mert a többi párt semmilyen jellegü valós megldást nem kinált s nem kinált most sem.
Nem kínál mást a jobbik sem mint a munka szeretetét s becsületét. Véleményem szerint ez lehet a kiút a romáknak hogy munkát és kenyeret adunk nekik ahelyett hogy segélyekből tartannák el magukat....
xu
@Geroner: Szerintem is! A kádár rezsim idején dolgoztak! Semmi bajuk nem lett! Sőt! Meg is éltek sokan tisztességesen a fizetésükből! Sőt! Sokan tanultak is, mert volt rá lehetőségük! Most, meg ezzel az óhéber hazug dumával etetik őket! Meg, kitalálták a megélhetési bűnözést, ami Krisztus előtt is feloldoz! Talán a kormányok feladata lenne helyére tenni a dolgokat!
Nem a nép a bűnös, hanem, aki ide juttatta Őket!
Önkontroll Mszp és a többi elit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.