Bayer Zsolt végtelenül igazságtalannak gondolja az Európai Bizottság büntetését, ezért június 14-én este utcára vonul. 

Ahogy azt a Propeller megírta, az Európai Unió Bírósága csütörtökön súlyos pénzbüntetést szabott ki Magyarországra. A közlemény szerint a bíróság arra kötelezte hazánkat, hogy fizessen 200 millió euró (átszámolva nagyjából 79 milliárd forint) átalányösszeget, késedelem esetén napi 1 millió euró kényszerítő bírságot azért, mert nem teljesítettük a bíróság egyik ítéletét.

Orbán Viktor szerint Soros áll a történtek hátterében 

"Soros György bírósága hozta meg ezt az ítélelet. Köztudott dolog, hogy az Európai Unió tele van Soros György embereivel, ez igaz a parlamentre, a bizottságra és az igazságszolgáltatásra is" – fejtette ki a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, majd azzal folytatta, hogy Soros Györgynek van egy terve, amit ráadásul nem is rejtett véka alá, hiszen ő maga írt meg:

"Be kell hozni évente 1 millió migránst, ha nincs rá pénze az Uniónak, majd ő ad kölcsönt és meg kell oldani, hogy az európai kontinens, a hagyományos arculatát, amely keresztény, amely európai, az változzon meg, és Európából egy kevert népességű kontinenst kell létre hozni."

Bayer Zsolt tüntetést szervez

A híres publicista egy közösségi média posztban fejtette ki, mennyire igazságtalannak gondolja a történteket – írja az atv.hu

“Az Európai Bizottság immár másodszor nyújtott be keresetet hazánk ellen az Európai Bírósághoz. Az ok: Magyarország nem engedi be a migránsokat, Magyarország nem hajlandó olyan állapotokat teremteni a határain belül, amilyen állapotok uralkodok ma a nyugati nagyvárosokban, Magyarország nem hajlandó kiugró bűnözési statisztikák, állandó erőszak és állandó terrorfenyegetettség árnyékában élni” – olvasható a Facebook oldalán.

Bayer Zsolt kiakadt, tüntetni hívja az embereket: “Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja”

Forrás: Facebook/Bayer Zsolt

A fentiek miatt június 14-én pénteken 18 órára az EU budapesti képviseletéhez várja azokat, akik hozzá hasonlóan felháborodtak az ítéleten, hogy együtt fejezzék ki tiltakozásukat és felháborodásukat.

Cím: Budapest 2. kerület, Lövőház utca 35. (A Millenáris parknál)

Forrás: atv, Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Természetesen megteheti az ország, hogy nem fizeti ki a büntetést. Ez az Uniónak nem okoz semmilyen csődhelyzetet. Ugyanaz lesz, mint a lengyeleknél volt. Egyszerűen levonták a nekünk járó összegből. Ennyivel kevesebbet kapunk. Lefordítom a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk híveinek, a nemzethy matyar gyapjasoknak. Naponta kb. 400 millió forinttal kevesebb jön az országba. Pedig csak annyi volt a lényeg, hogy menekültügyben a nemzethy matyar jogrendet az uniós jogrendhez kell igazítani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Yoda69: Gratulálok a vesztesek. Felülkerekedett a hungarofób, belpesti csürhe!
Yoda69
@Géza: Nincs mihez gratulalni sikari. Ezt a penzt az en adombol IS fizeti a diktator.
Akkor lenne mihez gratulalnod, ha csak ti fideSS balfekek fizetnetek be a buntetest, de leginkabb a NER elit, akik a kizarolagos haszonelvezoi Magyarorszag tonkre tetelenek.
Géza
@Yoda69: A diktátor Soros és a rothadt bandája, aki Európa vesztésre tör!
lusta
@Horizont: @Pusztai: Ettől világosabban és tömörebben még senki sem foglalta össze, mint Lattmann Tamás. Az a baj, hogy a nemzethy matyar gyapjas még ezt sem érti.
www.atv.hu/videok/20240614/brutalisan-megbuntette-magyarorszagot-az-europai-unio-birosaga
Aki Én
@Géza: Üdvözlet a Bayer-féle tüntetők felé
„Egyes sajtóértelmezésekkel szemben az Európai Unió Bíróságának június 13-i ítélete nem kötelezi Magyarországot sem illegális migránsok befogadására, sem az ország jogszerű határvédelmi intézkedéseinek feladására.
Az ítélet valójában azt állapította meg, hogy Magyarország nem hozott meg több olyan intézkedést a menedékkérők kérelmeinek elbírálási eljárása és a jogellenesen tartózkodó harmadik országbeliek visszaküldése tekintetében, amelyek meghozatalára a tagállamok által közösen elfogadott és más nemzetközi megállapodásokra is épülő uniós jogszabályok kötelezik az országot”
Géza
@lusta: A belpesthy degenerált hungarofób matyarozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.