A baloldali politikusoknak újra kell értelmezniük egész szerepüket, magatartásukat ahhoz, hogy képesek legyenek a politika megroggyant hitelének, morális tisztaságának helyreállítására - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke a Népszabadságnak adott interjúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Ekkora barmot! Istenem! Adj neki egy pici kis észt, amennyi piszok van a körme alatt csak annyit legalább!
Csubaka
Kedves Lendvai Ildikó!!
Én mint megrögzött MSZP választó szeretném felhívni a tisztelt figyelmét arra a cseppet sem elhanyagolható tényre, hogy az ön által emlegetett luftballont még 2006-ban az MSZP teljes vezérkara hozta létre, és azt úgy hívják, hogy a választópolgárok megtévesztése. Ha a 2006-os választásokon az MSZP-nek nem lett volna lét érdeke a 2002-óta elkövetett hazudozások és csalások elfedése, akkor a polgárok tisztességesen a tények és a valóság ismeretében tudtak volna véleményt alkotni és állást foglalni a tekintetben, hogy a FIDESZ vagy az MSZP által kijelölt utat választják e. Ön is része volt annak a testületnek amely Balatonöszödön és azt követően elfogadta és támogatta azt a politikát amely mindenféle etikát és morális gátat felrúgva ráerőltetett a magyar társadalomra egy előre nem ismertetett, a tömegek léte, létbiztonsága és jövője szempontjából kétséges, kizárólag a globális tőke pénzügyi érdekeit szolgáló neoliberális irányzatot.
Nem kellene folyamatosan látványpékség módjára csodákat sütögetni, a magyar ember az egyszerű szóból ért!!
Nem lufikról kellene ábrándoznia, hanem mélyen magába süllyedve elmélkedni azon, hogy mekkora szerepe volt önnek, frakció vezetőként, az elmúlt 6 év hatalmas tévedéseiben. Meg tett e minden azért, tett e egyáltalán bármit azért, hogy a párt ne kerülhessen a mai helyzetébe, állapotába. El kellene gondolkodnia azon, hogy a párt szervezeti struktúrája alkalmas e a tömegek valós érdekének képviseletére, vagy egy felülről szervezett politikai egység marad, amely néhány prominens képviselőjének juttat zsíros helyeket a politikai és gazdasági élet szférájában, de érdemben közelében sincs annak amiért pártokat és embereket a parlamentbe juttatnak a polgárok.
Nincs itt semmiféle lufi Kedves Pártelnök asszony. Hatalmas tömegelégedetlenség van amely az önök tehetetlenkedése (már bocsánat bizony kimondom)töketlenkedése folytán elkezdte önmagát szervezni. Az MSZP jelenlegi struktúrájában és politikai irányvonalába soha nem kerül abba a helyzetbe, hogy ezen változtatni tudjon!
xu
@Csubaka: Emelem a kalapom nagyságod előtt! Ezt remekül összefoglaltad! Ezek szerint a fohászom is helytálló talán!
reallatas
@Csubaka: No nem azért, hogy mondjak valamit, de most eltaláltad szarva közt a tőgyit. Nézeteidet ebben a kérdésben osztom, ellenben azt, hogy rájött Lendvai asszony a formulára, azt azért díjjazom. Probléma csak ott van, hogy a jóvátehetetlenség látenciája világít.
grti7336
Ha ez tényleg csak egy "lufi", akkor egy nagyon nagy és erős tű
kellene hozzá. De gondolom lehet egyre újabb és újabb lufikat létrehozni. Levegőnek bővében vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.