A 8800 lelket számláló városba a nyolcvanas évek elején költöztek be a cigányok, legtöbben Tatabányáról, Érdről jöttek. A tanácsi időkben komoly támogatást kapott a település azért, hogy befogadja őket. Vasat gyűjtöttek, lomiztak, na meg csetéztek, ahogy errefelé mondják, azaz begyűjtötték a bodza bogyóját, ami alapanyagul szolgál gyógyszerek előállításához. A gyilkosság után napokig bujkáló Sz. Iván anyja akkoriban azt nyilatkozta, hogy fia vagyona is csetézésből származik. A városban valóban az anya gyűjti be a többiektől a bodza termését, de azt senki nem hitte el neki, hogy ebből él olyan nagy lábon a fia.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeotigris
Én törzsgyökeres siófoki vagyok és itt mindenki ismeri ezeket az embereket aki valaha megfordult az éjszakában!
Védelmi pénzek,uzsora,valuta,kurvák.Ezekből a lóvé a ház,kocsi.

A siófoki rendőrök köszönőben vannak az egész társasággal.
Ha valaki jött már be Siófokra nyáron a régi 7-es főúton láthatott az útszélén ledér lányokat alig semmiben(Mozdony szőkén,nem a napon barnult színben), ők konkrétan az enyingi cigányok fennhatósága alá tartoznak.Ha nekik fizetsz szolgáltatásért a Sztojka családot pénzeled.
A rendőrök ismerik őket név szerint, még sem tesznek semmit.Vajon miért?Tudnék mesélni.......
fabricius123
Ne itt mesélj, hanem a rendőrségen. Lehet h. a te bizonyítékokkal alátámasztott vallomásod hiányzik a nyomozás megindításához. Ha ennyire ismered a helyzetet, sőt törzsgyökeres vagy (én ezt tősgyökeresnek ismertem, de ma már lehetetlen követni a nyelvünk változását) a saját magad és a közösséged érdeke is, hogy informálod a rendőrséget arról amit tudsz és persze azt amit állítasz azt bizonyítani is tudod, mert különben a cikkbeli "úszómedence is van a házban, aszonygyák" esete forog fenn nálad is.
xu
@fabricius123: Te szeretnél védett tanú lenni?
zia
A cigánynál vagyonosodási vizsgálatot tart az APEH.
- Te cigány, honnan van ez a nagy ház, hisz a bevallásod alapján segélyből
élsz?
- Hááá kezit csókolom, kifogtam az árányhalat!
- És van erre valamilyen bizonyítékod?
- Háá ott a ház, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok