Még annyit, hogy senki nem tett többet a melegek házasságáért, mint mi. Ez csak számít valamit, vagy nem? Ha azon múlik, bármelyikünk tudott volna bajuszt növeszteni, vagy szívecskékkel teleszórni a várost. Jani helikopterét, jóformán erre találták ki. Nekünk is vannak nagyon határozott elképzeléseink a cigánykérdés megoldására! Készítettünk Készíttettünk is egy jó kis szakértői anyagok, ami tele van okos gondolatokkal. Biztosan elő fog kerülni majd valahonnan, de most akkora itt a kupi, hogy fingom sincs hová tettem. Annyira szar az élet!

Feltöltő: ficereodon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Kedveskéim majd ha melegedni akarok kiülök a napra vagy a kályha közelébe húzódok, cigánykérdés megoldására megtaláltam a szakértői anyagot:itt az áll benne Rózsadombi belakoltatás.
zsbela
Mi is köszönjük, a melegek házasságáért tett erőfeszítéseket, a holokauszt állandó emlegetését, a cigányok pozitív diszkriminációjának állandó hangoztatását, az oktatási rendszer, a mezőgazdaság, az ipar, a közbiztonság, stb szétverése érdekében tett hatékony közreműködést.
KÖSZÖNETÜNK EREDMÉNYE: 2,16%!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.