Suchmann Tamás kezdeményezésére gyűltek össze a pesti alsó rakparton található holokauszt-emlékmű cipőinél. Részt vett az eseményen Rogán Antal, Puch László és Herényi Károly is. A szolidaritás jelképeként többeknél fehér rózsa volt. Az esemény alatt a pesti alsó rakpart érintett szakaszát a Roosevelt tértől kezdődően lezárták.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ne aggódjatok Drága Kollégák!

2010 után is ugyanígy fogják osztani a javakat és továbbra sem nektek.Ne aggódjatok, akkor is a csókosok fognak jól járni mint most.Vagy netán azért lihegtek itt annyira mert már várjátok az osztást?
xu
@luigilongo60: Én a csókokat várom! Utána majd csak lesz valami?
dzsingistán
"@luigilongo60 ma, 20:21 – válasz erre
Ne aggódjatok Drága Kollégák!"

Kollégád neked a víziló!

Te még itt vagy? Azt hitte felhúztad a cipőket és már Lengyelország felé tartasz!

Nekem már az is feltesz egy osztogatással, ha a te fajtádat nem nekem kel eltartani.

dzsingistán
@xu ma, 19:53 – válasz erre:

Újra kel itt mindent kezdeni, de egy igazi váltással. Mert ugyan is az nem megy, hogy ahol valaha az a föld, ami most egy kézbe van egy egész falut, régiót eltartót. És azt akarják, hogy egyenlő teherviselés. De miből? Ezt átkel gondolni. Csak egy a baj, az a párt akit a kistitkárok, pártitkárok, TSZ elnökök, hoztak létre(FIDESZ) képes lesz e ere. Előre borítékolom, NEM. És akkor valóba minden marad a régi. Ha figyelemmel kíséred az Orbán megnyilatkozásait az EP választást megelőzően, közbe, és most, látható az eredmény.
xu
@dzsingistán : Ennek mi a köze a csókokhoz?
Dr.luigilongo60
Dzsingistán!
"Nekem már az is feltesz egy osztogatással, ha a te fajtádat nem nekem kel eltartani."

Te az énfajtámat nem tartod el , köszi de megoldom magam:
De a te fajtádnak nem ártana egy kis iskolai utánképzés, a jómodorról nem is beszélve.Néha mosd ki a szádat a családodból készült szappannal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.