Suchmann Tamás kezdeményezésére gyűltek össze a pesti alsó rakparton található holokauszt-emlékmű cipőinél. Részt vett az eseményen Rogán Antal, Puch László és Herényi Károly is. A szolidaritás jelképeként többeknél fehér rózsa volt. Az esemény alatt a pesti alsó rakpart érintett szakaszát a Roosevelt tértől kezdődően lezárták.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
antjud
Kíváncsi leszek a szolidarítás jegyében, hányan lesznek ott a brutálisan meggyilkolt nagybörzsönyi vadász temetésén.......
Dr.luigilongo60
Szegény Rogán! Ezért biztos pártfegyelmit fog kapni az egyetlen normális fityeszes.Látszik is mióta abbahagyta pártutasításos szájkaratét, teljesen háttérbe szorították.
Zsuzscsino70
@antjud: Szerinted foglalkoznak azzal, hogy valakit, valahol meggyilkoltak?! Ha bronzból lett volna és cipő alakú lett volna...
(De ezzel a megjegyzéssel pont az ő emlékét gyalázom meg, pedig azt nagyon nem szeretném!) Nekem nem kell lezárni az alsó rakpartot ahhoz, hogy szomorú szívvel gondoljak egy elhunyt embertársamra.
antjud
Nyugodjon békében Solymosi Eszter....
ophisz
Kiváltó okról miért hallgat a média? no gyűlölködés! emberség és kölcsönös tisztelet másik ember iránt, történelmi emlékei iránt, sem véres kézcafat Turul szájába, sem disznóláb a vas cipőkben . szomorú ide jutottunk, nem 1 tábor miatt mind 2 oldal miatt
orogordog
Elkel távolítani a cipőket, sértik a köz ízlést.
ugyeugye
hová kérdésre -ba -be,
hol kérdésre -ban -ben

ebben az országban.

ne gyűlölködj! pls! :)
Dr.luigilongo60
orogordog!
Te biztosan színesfém gyűjtő vagy ,azért szeretnéd a cipőket.
Bodzát nem gyűjtesz?
ember
@dzsingistán : szerintem provokátor vagy. Lebuktál!
zia
@antjud: Szerinted mindenki tudja, ki volt Solymosi Eszter?
orogordog
@luigilongo60: Menj el a szoborparkba azt gondolkozz!

Van ott Sztálin elvtárs, Lenin elvtárs, vörös csillag...s.t.b.
Cipők is ott végzik.
Minden nézőpont kérdése.
OKOS
A narrátor biztos alszik, vagy ő a dzsingiskán.

Az én hozzászólásomat az ötcsillagos szerető című írásból törölte, pedig én csak azt írtam le, hogy nem kedvelem a somát.

Szerintem dzsingiskán hozzászólásai nagyon gusztustalanok.
A Turul szobor, és a cipők is megemlékezés mindenki oda menjen megemlékezni, ahova az érzései viszik, és hagyja békén a mások érzéseit.
dzsingistán
Magyarország a Magyaroké!
Semmi féle disznólábúnak nincs itt keresnivalója. Sem gyilkos cigánynak.
dzsingistán
"luigilongo60 tegnap, 00:33 – válasz erre
Azt úgy írjuk:Auswitz te szerencsétlen!"

Javaslom ne is feled el! (PKP)
xu
Ebben kart-karba öltve egyetértenek; de ennek semmi köze a napi gondokhoz, a napi megélhetéshez!
dzsingistán
"OKOS ma, 12:15 – válasz erre
A narrátor biztos alszik, vagy ő a dzsingiskán.

Az én hozzászólásomat az ötcsillagos szerető című írásból törölte, pedig én csak azt írtam le, hogy nem kedvelem a somát.

Szerintem dzsingiskán hozzászólásai nagyon gusztustalanok.
A Turul szobor, és a cipők is megemlékezés mindenki oda menjen megemlékezni, ahova az érzései viszik, és hagyja békén a mások érzéseit."

Ez sem gusztustalanabb, mint amit már egyesek a holokausztból csinálnak. PL. Rogán meg a bandája.
Talán a 100 millió KOMONIZMUS áldozat is megérdemli azt a megemlékezést, mint a 300 ezer holokauszt áldozat. De elárulok nektek egy titkot, az én szemembe minden ember akkora, mint amekkorának nézem. Fajtól, vallástól, etnikai hovatartozás nélkül. Felsoroltak között mind képviselteti magát az ismerősi, baráti körömbe, csak az álszent, álnok tetűket utálom, főleg ha még hazaárulok is. THE END!

dzsingistán
"@xu: ma, 19:19 – válasz erre
Ebben kart-karba öltve egyetértenek; de ennek semmi köze a napi gondokhoz, a napi megélhetéshez! "

Szerintem van köze hozzá, mert míg a 20 év alatt összegyűlt szemetet ki nem takarítjuk e hazából, addig sajnos nincs felemelkedés, és napi gondokkal küzdünk.
xu
@dzsingistán : Nem értek Veled egyet! A napi gondokat kell először - nem kezelni - megoldani! Azután söprögethetnének; csak azt nem akarják, mert megütik a bokájukat sepregetés közben. A nép, az emberek mindenek előtt, utána jöhetne az eszme; ha itt van már a Kánaán!
dzsingistán
@xu ma, 19:41 – válasz erre

Szerintem meg a napi gondokat takarítás nélkül csak IMF hitellel tudod megoldani. Ha pedig így csinálod ez a tolvajbanda azt is ellopja. Azért gondolom az eltakarításukat, és utána a pénzt a megfelelő hely(ek)re rakni. De lehet, hogy én látom rosszul.
xu
@dzsingistán : Oké! Sajnos hazánkban még mindig működik a cuclializmusban megszokott "újra elosztás"! Csak egy kicsit másképpen: Saját maguk között osztják el a javakat!
Dr.luigilongo60
Ne aggódjatok Drága Kollégák!

2010 után is ugyanígy fogják osztani a javakat és továbbra sem nektek.Ne aggódjatok, akkor is a csókosok fognak jól járni mint most.Vagy netán azért lihegtek itt annyira mert már várjátok az osztást?
xu
@luigilongo60: Én a csókokat várom! Utána majd csak lesz valami?
dzsingistán
"@luigilongo60 ma, 20:21 – válasz erre
Ne aggódjatok Drága Kollégák!"

Kollégád neked a víziló!

Te még itt vagy? Azt hitte felhúztad a cipőket és már Lengyelország felé tartasz!

Nekem már az is feltesz egy osztogatással, ha a te fajtádat nem nekem kel eltartani.

dzsingistán
@xu ma, 19:53 – válasz erre:

Újra kel itt mindent kezdeni, de egy igazi váltással. Mert ugyan is az nem megy, hogy ahol valaha az a föld, ami most egy kézbe van egy egész falut, régiót eltartót. És azt akarják, hogy egyenlő teherviselés. De miből? Ezt átkel gondolni. Csak egy a baj, az a párt akit a kistitkárok, pártitkárok, TSZ elnökök, hoztak létre(FIDESZ) képes lesz e ere. Előre borítékolom, NEM. És akkor valóba minden marad a régi. Ha figyelemmel kíséred az Orbán megnyilatkozásait az EP választást megelőzően, közbe, és most, látható az eredmény.
xu
@dzsingistán : Ennek mi a köze a csókokhoz?
Dr.luigilongo60
Dzsingistán!
"Nekem már az is feltesz egy osztogatással, ha a te fajtádat nem nekem kel eltartani."

Te az énfajtámat nem tartod el , köszi de megoldom magam:
De a te fajtádnak nem ártana egy kis iskolai utánképzés, a jómodorról nem is beszélve.Néha mosd ki a szádat a családodból készült szappannal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.