A történet valahol a Dunántúlon játszódik, egy tízezres lélekszámú településen. A városkában hozzávetőleg 500 roma származású ember is él. Kis részük dolgozik, némelyek közmunkásként vannak foglalkoztatva, míg jelentős részük segélyekből tengődik.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Már tudom, de látni is szeretném!
Vera1944
A cigány elmegy a videotékába és valami ujat kér a főnöktől. Hát az mutogatja a legujabbakat, mindre azt mondja ezt is láttam , azt is látta. Gondolkodik a videótékás, majd a fejéhez kap, no Gazsi itt van a legújabb. És mi a cime? Hát a cigányok elmentek dolgozni. Jajjajj a horrort aztat nem szeressük.
Vera1944
Volt olyan ,felvették őket lapátolni árokásásnál. Az a hitvány lapátnyél mind eltörött. Nosza a vállalkozó elrohant vett újakat, de másnap ugyanúgy járt. Na mire gondoltok? Selejt volt a lapátnyél. Erre gondoljatok.Vera
Dr.luigilongo60
xu július 1. szerda, 13:17 – válasz erre
Aki nem dolgozik, ne is egyék

Ezzel teljes mértékben egyetértek csak valahogy ki kellene kényszeríteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.