Testületileg lemondott az SZDSZ Új Generáció elnöksége kedden - tudatta az MTI-vel a párt ifjúsági szervezetének egyik ügyvivője, Léderer András.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
A régi generáció marad, ami a fejlődés előremozdítója! HAHAHA!
reallatas
@xu: Konstruktív előrelépés a fiatalság részéről, remélhetőleg példamutatás képpen, az idősbb generációnak.
xu
@reallatas: Ugyan! Kedves Barátom! Te bexopod ezt a mézes madzagot! Csodálkozok! Ezzel köszörülik a pannon puma karmait! A Kókadtad akarják ezzel előre juttatni! Az Ő emlőin nevelkedtek! Ez a gusztostalan csücsörítős szájú ezzel a trükkel akar ismételten a húsos fazékhoz jutni, politikai karrierre törni. Eddig sem volt neki csak a Fletóval való kakaó-biztos óvodai jelük azonossága emelte trón közelbe. Le kell győznie neki Fodrost! Ez sínen van. Lehet, hogy Gabika ismét belép a FIDESZbe vagy valamelyik másik xarba! De leginkább az MDF felel meg a Gabika hitvallásának! Ezek egy tőröl fakadtak. Csak messze estek elődeik múltjától! A mi hazánk koordinátái: északi szélesség 47,5, keleti hosszúság 19,2.
De a geodetika nekik magas. Bár Bajnai már másik földrajzi elhelyezkedésben gondolkodik.
Összegezve: ez a trükk sem fog bejönni!
A 2 % az 2 %.
A vidéki emberek pedig nem manipulálhatóak, mert tönkre tették őket!
Én fővárosi létemre sem vagyok megvehető, mert a zsinagógába komoly pénzért juthatnék be. Ma már kevés a sábezdekli. Ezt is üzletiesítették!
Undormány ez a vagyon halmozás és a nép kifosztása!
reallatas
@xu: Igazságod vagyon! De megint nem vetted észre a cinizmusomat a lelépésre céloztam, s ennek példájára. Egyébként tudod nagyon jól, hogy egyik párthoz sincs közöm. Az utolsó mondatodhoz: azért a jó magyar szittya magatartás is hozzájárul, egymást ütjük holmi pártpreferenciák mentén, mintegy maghagyva nekik a zavarosban halászás lehetőségét.
xu
@reallatas: Szoktalak érteni, de most valahogy nem érzem abban az egy mondatodban a cinizmust! Bár a konstruktív szó kicsit utal a böszme leváltósdi játékára; ami valójában nem épített, hanem tovább rombolt. Főleg, ha pejoratíve elemzem az előrelépés szót; amit Te lelépésnek írsz az ucsó HSZ-edben.
Nekem sincs közöm egyik párthoz sem. Óckodok ezektől, mert annyi fertőző betegséget lehet manapság összeszedni.
Az utolsó mondatban csak a hányingeremet fejeztem ki! Nincs már itt szittya magyar, sajnos parittya sem. Ez a nép már úgy összekeveredett, mint Draskovicsban az értelem.
reallatas
@xu: Kössz! Ez qrva jó! Mindíg hozod a remek humorodat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.