Nincs tendencia a büntető törvénykönyv mostani változtatásában, mondta a STOPnak Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter, akit a legújabb változtatások kommentálására kértünk.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Bárándy és liberális társainak nagyon sokat köszönhetnek a bűnözők. Ha rajtuk állna még többet szabadítanának a társadalomra, legalábbis a szándékaik az enyhített szankciókkal kapcsolatban ezt mutatják.
zsbela
Végre kezdenek rájönni, hogy a bűnözök helyett a sértetteket kell védeni a jogszabályoknak. A Bárándy féle felfogás az ügyvédek pénztárcáját védi. A törvény ne legyen BŰNPÁRTOLÓ!!!
OKOS
Na végre!
Bár ellene vagyok minden erőszaknak, és fegyverem sincs.
zia
Nem lesz baj! A betörők majd megtanulják, hogy könnyen visszaüt a bumeráng. Ha éjszaka elmegy betörni és meglövik, legközelebb meggondolja, feltéve ha életben marad.
furfang
Álnok ez a megfogalmazása Bárándynak, hogy "Borzasztó sok baj lesz" - Magyarországon is lelőhető lesz a betörő? " Ugyanis most van Magyarországon sok baj, hogy nem lelőhető a betörő.
xu
Van hazánkban betörő, rabló?
Nem beszélgetett ez a Drazséval!
Sikkasztó, adócsaló, korrupt, állami javakat elherdáló az van. De ne lőjük le őket, hiszen a lőszer drága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.