Az EP-választáson története legrosszabb eredményét elérő SZDSZ korábbi elnöke, a volt miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter, Kuncze Gábor a 20 év című műsor mai vendége. Beszél a 94 utáni koalícióról, kompromisszumokról, a 98-as választások előtti robbantásokról, az SZDSZ sorvadásáról, melyet az elmúlt két évhez köt. A kérdésre, hogy miért nem tért vissza segíteni, miután 2006-ban lemondott, ironikus választ adott. Azt mondta: "Én egyszer azt mondtam, hogy befejeztem. Én azért mondtam ezt, mert nagyon gyülekeztek azok akik azt gondolják, hogy ha nem én csinálnám, akkor felfuttatnák a pártot. És nem akartam, hogy belőlük csak egy ígéret maradjon, lehetővé tettem, hogy megvalósítsák az elképzeléseiket és sikeressé tegyék a Szabad Demokraták Szövetségét. "

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Jókor lépett le. Ha maradt volna, akkor is itt tartanának. Már régen nincs hitelük.
xu
@Evikati: Okos paraszt ez! Mindenki tudta, hogy miért lépett le! Most meg úgy fényezi a cipőjét, hogy belerúg az ágyasaiba! Jellemtelenség! Öntesztelhetné a tablettáját!
OKOS
Ö volt az első sírásó.
Ö kezdte meg az szdsz megsemmisítését, ügyes fiú ez a Kuncze gyerek.
Evikati
@xu: Egyetértek veled is és OKOS-sal is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.