Hiába akarja a Fidesz hatalomra kerülése után eltörölni az ingatlanadót, Bajnai Gordon csele miatt aligha tudja majd megtenni. Az ingatlanadót ugyanis nem a következő évben, hanem a tárgyévben kell befizetni: első alkalommal jövő év május 20-ig kell átutaltatni az összeget.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@Csubaka: Csubaka ma, 10:44 – válasz erre
Nagyon nagy csel!!! Orbánnak semmi mást nem kell tennie mint arról nyilatkozni, hogy azokat az állampolgárokat akik nem vallják be és nem fizetik be az MSZP által kierőszakolt vagyonadót a FIDESZ kormány nem fogja felelősségre vonni, akik pedig befizették azoknak visszatéríti az állam.
Már megint egy hülye újságíró okoskodott!!!!

Én is az OV garanciáját várom; pontosan úgy, mint ahogy Te írod!
tempi
13 havi nyugdíj választási csalásként lehet venni mint nyugdíjas.Bekellett volna a rendes 12 haviba épiteni söt majd ha a gazdaságot rendbe tette volna orbán mineur akkor a 14 t is.azt kész
Égkékfűzöld2x2négy
Mi van akkor, ha az APEH visszautalja vagy jóváírja SZJA oldalon a májusban befizetett, aztán júliusban megszüntetett ingatlanadót?
Máris összeomlik a zseniális stratégia...
xu
@Égkékfűzöld2x2négy: Nőnek a feleslegesen kidobott pénzek! De ugyanez lesz az ÁFA vissz minősítéssel is! Aki okos píztárgép oda-vissza állító BT-t hoz létre! Ezeknek a kibiceknek semmi se drága! Különben is "álló kibicnek lóg a farka"! Ezeknek már a fülük is lóg. Nem folytatom a gondolataimat ....
mókár
Valaki tegye már meg !!!!!!!!!!!!!!!
Azt hogy ........................ a gordonkát. Mi lenne ha a hangszerszállítók véletlenül elejtenék a hangszert ? Ugye hogy ........lenne !
xu
@mókár: Szerintem az SZDSZ-nél lévő vonókat kellene elrejteni benne! Akkor is némulna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.