Értelmelten angol szavakra és ócska formátumra panaszkodnak a friss diplomájukat megszerzett hallgatók.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
A Magyarországon magán vagy közterületen elhelyezett német vagy angol nyelvü kiirások,hirdetések 90%-a nyelvtanilag hibás !A külföldi túristák halálra röhögik magukat a sok sületlenségen.De,hogy már a diplomák is igy jönnek ki?
Bravó Hiller-Magyar Bálint ! Megcsináltátok !
Lajos10
Miért ez a diploma ér annyit Bármely piacon vehetsz egész jókat.A kínaiak már egész jól megtanultak diplomát készíteni.
szöszmösz
@MaxGraf: Igen. Én is jókat mosolygok a sok idétlenségen. Én már annak is őrülök, ha magyarul helyesen írnak ki valamit. Erről a" flancos" diplomáról csak annyit, kár hogy nincs mögötte tudásfedezet.Egyszerűbb megoldásként Én is a piacot javaslom a diplomára vágyóknak.
tsabeeka
@MaxGraf: igazad van! például a turista szó is rövid u, nem pedig hosszú, ahogyan te írtad. bravó! a szád jár, miközben te magad magyarul sem tudsz helyesen írni. legjobban épp' az ilyenek járatják le a nyelvet és az országot is. nem zászlót kéne megtanuljunk lengetni meg katonás rendbe lépegetni, hanem például az annyira szeretett nyelvet legalább alapszinten helyesen használni. akkor már tettünk valamit a magyarságért.

@xu: bevallom, ebbe a hírbe miattad kattintottam bele. kíváncsi voltam, hogyan sikerül majd egyetlen lépésben a kormányhoz kapcsolni ezt a témát, de látom, sikerült. egyúttal szólok, hogy a diplomát nem a minisztérium állítja ki. de pszt, ez ne zavarjon meg!
MaxGraf
@tsabeeka: Aha...a szeretet nyelvén.Te kis büdös liberális.Mocskolsz ahol csak tudsz de a másik, a többi pedig legyen veled szeretetteljes.Olyan ismerös ez a tan...valahonnan. Hogy tudjad. A magyarok fekete nadrágban,fehér ingben,fekete bakancsban járnak.A "liberálisok" pedig szivárványszinü gumibugyiban.A szexszuális elöéletükböl kifolyólag.Azonkivül,hogy tudjad, egy pár nyelven (a magyaron kivül... ) eldiskurálhatunk ha gondolod, te kis libsi-szeretet-angyalka.
xu
@tsabeeka: Igazad van! Nem a minisztérium! Csak a minisztériumhoz közel álló körök! (hányszor hallottuk már)
Túristák is vannak szerintem. Én szoktam látni őket a belvárosban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.