Az MSZP Pest megyei elnökhelyettese szerint azonnal le kell mondania Fót fideszes polgármesterének, Mádly Zsoltnak, ugyanis sem polgármester, sem közéleti szereplő nem lehet Magyarországon az, aki nem tud uralkodni az indulatain.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

thira
Érdekes hely ez a Fót. Az itteni "maszop fanklub" a Fóti tizek, miután sikeresen kigolyózták az előző polgármestert, a választások kezdete óta próbálják kicsinálni a mostani polgármestert is. Volt itt plakátolás, melyen szekusnak hirdették a fideszes jelöltet, volt újsághamisítás melyben olyan dolgokat adtak a szájába ami sosem hangzott el, kinézetre pedig pont úgy nézett ki mintha a Fidesz adta volna ki . Miután a mostani polgármester fölényesen nyert az időközi választáson, nem akarták beiktatni sem. Közben Fábri elvtárs megbízott ügyvezető polgármester eladta a szemétkezelést a helyi és nyereségesen működő KHT-től a sárvári!!! HUKE-nak. És van az önkormányzati lap, ami tulajdonképp a Fábri elvtárs kézivezérlése alatt másról sem szól hónapról hónapra hogy milyen g..ci a fidesz és a sleppje, teszi mindezt KÖZPÉNZBŐL, Fideszes polgármester mellett. Másról sem szól itt semmi, mint a fóti tizek lopnak csalnak hazudnak és viszik a pénzt közben sárral dobálnak mindenkit aki ez ellen tenni próbál.
xu
@thira: Így már mindjárt árnyaltabb a kép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.