A Fidesz elvárja a szocialistáktól, hogy kérjenek bocsánatot a magyar gazdaság szereplőitől és a Fidesztől, miután az MSZP-s Kékesi Tibor is belátta, hogy az ellenzéki pártnak volt igaza a jegybanki alapkamat-csökkentés kérdésében - közölte Cser-Palkovics András.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paragrafus
Valamit tisztázzunk!
1. Lehetséges, hogy amikor a Fidesz követelte, akkor nem volt nemzetgazdaságilag indokolt. A gazdaság adatai napról, napra, akár 24 óránként is változhatnak, hiszen a gazdaság állandó mozgásban van. Épp ezért lehetséges, hogy akkor nem volt indokolt, ma meg már igen.

2. Viszont az MSZP-nek akkor kellene bocsánatot kérnie, ha a Fidesz is megteszi minden olyan esete után, amikor bizony nekik kellett volna bocsánatot kérniük. És ilyen eset garmadával van.

3. Erre mondják azt, hogy ha Cser-Palkovics hallgatott volna, bölcsebb maradt volna.
Waqtik
Ki az a Cser-Palkovics , ki kérdezte ?
blaci
És persze ne olyanok beszéljenek bocsánatról,akik tapló módon kivonulnak a munkahelyükről,amikor egy kolléga beszél...
Próbálnám meg én.......Nem nyerni,még maradni sem kellene!
Persze az más! Mondhatjuk. Ez is csak egy erkölcsi kérdés,neeeem?
antonka
arról szeretnék hallani, hogy tőlem ki fog bocsánatot kérni azért, mert tacsra tették az életemet? ki az a nyikhaj cser-palkovics? mit tett le az asztalra, milyen kézzelfogható tárgyakat hagy az ország népére. még dolgozni se volt ideje, hiszen éppen hogy kiesett az iskolából. ez a baj afityiszes fiukkal, hogy még nem bizonyitottákcsak azt, hogy mennyire rendbontók, összeférhetetlenek, törtetők, taposok. várjanak a sorukra.
grti7336

És ki fog bocsánatot kérni a Hír tv-ben csillogó szemekkel és habzó szájjal elmondott temérdek részigazságért,a nyomozó hatóságokat megszégyenítő részletességgel
előtárt valótlan tényközlésekért, stb.......
Kékesinek meg kár volt bocsánatot kérnie, ugyanúgy
kellene adott esetben viselkednie, mint a FIDESZ szóvivői
szoktak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.