A Jobbik szegedi elnöke azt mondja, nem akarnak a kisgazdák és a MIÉP sorsára jutni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Igazuk is van,mert orbán egy kétszínű sárkány,csak a saját hatalma érdekli.
marlin
@ojoco: Ha csak kétszínű lenne... :(
Lajos10
Nem kell azért félni de jogos az óvatosság Viktor nagy kópé és igazmondó juhász.
dzsingistán
Magába a Fidesz, mint párt elviselhető, de a vezetése az egy takony, Orbánnal az élen. Igaza van a Jobbiknak, ha a Fidesszel nem paktál le. Én még emlékszem mikor az ősszel az MSZP felvette az IMF hitelt, Orbán üvöltözött az elsők között ellene. Most meg ő is ebbe gondolkodik. Olyan véletlen sem jut eszébe, hogy a kádári nyugdíjakat megnyirbálni a poronty bizniszt felszámolni, multik meg adóztatása, végkielégítések eltörlése, stb. hanem ő is az ország minél hamarabb, és jobban eladósítani. Nevet lehet változtatni: Orsós = Orbán, de ezzel az egyéniség nem változik. Igaz Viktor!
eva1215
Remélni tudom,hogy meglesz az az 5 emberke 2001ből akit lefizettek hogy grippent vegyenek potom 12milliárdal.
Az igazmondó biztos tudróla csak nem mondja.Ezért is siet elfoglalni a trónszéket nehogy büdüs legyen 1év mulva körülötte a levegő.
Az meg ,hogy lopnak -csalnak az semmit nem bizonyit ha tudja akkor pereljebe aki lopott ne jövőre hanem még most!! mert jövőre a főügyész megint Polt Péterlesz .Csak úgy mondani valamit az rágalom tessék bebizonyitani!! A beléptető kaput meg eladni a méhbe talán a több millióból pár ezer vissza jön.-)
g1983
Persze, hogy nem hülye a Jobbik. Összefogjon az ellenséggel, hogy elvegye a szavazóikat a FIDESZ. Ls Orbánnak sikerüljön eladnia Magyar Földet az MSZP-SZDSZ-MDF-el. Ez a FIDESZ teljesen hülyének nézi a magyarokat. Az MSZP már bizonyított az SZDSZ-szel és az MDF-el együtt, hogy mikre képesek 7 év alatt. Csak válságba tudják vinni Magyarországot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.