Az áramszolgáltatók extraprofitjának a krízisalapban van a legjobb helye – mondta Török Zsolt az Egyenes Beszédben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Szerintem ott van a helye ahonnan elvették!
Csubaka
Az ilyes fajta extra profit alapból törvénytelen. Ha valakitól ellopnak, elrablnak, kicsalnak értékeket akkor az a károsultat illeti értéktől függetlenül. Ennek a szerencsétlen politikai csürhének most sikerült megint kreálnia egy neoliberális fogalmat a "megélhetési bűnözéssel" hasonlóan.
Ezek után még nagyobb extra profitot fognak fizettetni a szolgáltatók, amelynek egy része visszaszivárog a "krizisalapba" ahonnan a most már tudatosan nem fizetők adósságai rendezik államilag a tisztességesen fizetők zsebéből.
Gratulálok uraim!!! íme a demokrácia tökéletes félreértelmezése!
gesa
@grti7336: ne fesd falra az ördögöt!
grti7336
@gesa. Majd elkerülöm. Általában pozitív beállítottságú vagyok, némi akasztófahumorral vegyítve. Elveim szerint az életet csak így lehet elviselni.
gesa
Gondolom nagyon nehéz lesz belőle kapni "csak úgy", szerintem annak adnak, aki elveszti a munkáját és nehéz helyzetbe kerül átmenetileg, vagy azért kap támogatást, mert vagy rezsit fizet vagy hiteltörlesztést, a kettőt nem tudja egyszerre fizetni és nehogy a háza menjen rá a szerencsétleneknek. Ha beraksz némi "aprópénzt " a közösbe, hogy ezzel másokon segíts, nem kegyet fogsz gyakorolni, hanem emberséget.
gesa
@grti7336: így vagyok vele én is! Nem csak elviselnünk kellene az életet, hanem élni is! Legtöbb ember Sok x év után döbben rá, hogy az eddigi élete csak biológiai értelemben nevezhető életnek. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.