Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is megúszott, ezt miért ne úszná meg? Draskovics pénteken sajtótájékoztatón bizonyította, hogy a Magyarok Nyilai kőkemény politikai terroristák.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

g1983
Sajnos igaza van. Bármilyen szemétséget megtehetnek és még a szavazóik tapsolnak is. Nem hülyék csak aljasok.
menasagh
Megtehetik, egy egész Izrael áll a hátuk mögött.
Megfontolt
Elképesztő, a pofám leszakad ettől a Draskovicstól!

Nem is értem, miért csodálkoznak sokan azon, hogy a Jobbiknak hasonló méretű támogatottsága van már mint az MSZP-nek.

Aki megnézi ezeket a videókat, elolvassa a posztot - és maradt még egy csepp józan gondolkodású agysejtje -, annak hirtelen felforr a vére és drazsét jégzajlás idején a Duna közepére kívánja egy szál gárdás mellényben.

Mi lesz ebből? Mit hisznek ezek - már bocsá, de nyomoréknál szebb szóval nem tudom illetni Őket- , ha hasonló ökörségeket gyártanak, majd tárnak nyilvánosság elé, akkor milyen reakciót várnak a "néptől"?

Mit szeretnének elérni az "ilyen" és hasonló hazugságokkal????? Ezek valóban ennyire balfa**ok? Tényleg azt hiszik ezzel segítenek a saját nyomorult helyzetükön?

Az ilyen és ehhez hasonló történések miatt szavaztam Én a Jobbikra. Majd bizonyosodom meg ismét, valóban jól döntöttem, mert amit ezek csinálnak, nah az már vérlázító! Minél több ilyen fatális ostobaságot csinálnak Draskovicsék, annál nagyobb elánnal biztatják az eddigi Jobbikos szavazókat és a Jobbikot támogatni szándékozókat, hogy igenis szavazz a Jobbikra! Vagy valaki másra csak ne az MSZP-re és hű cimborájára az SZDSZ-re.

Elképesztő, hogy mekkora sötét pártemberek vannak kicsiny nyomorult hazánkban. Messze még a mi felemelkedésünk nyugati szomszédaink szintjére. Kell nekünk még vagy 20-30-40-50 év is, mire a 20 évvel ezelőtti nyugati szintet elérjük.......
ariel
@Meggyfavesszo: Minden épeszü magyarnak ajánlom www.propeller.hu/belfold/636848-orban-vizio "folytatás az eredeti oldalon" igen elgondolkodtató cikkét!!
Erre megy ki a játék, ami ott levan írva!!!!

Érdemes elgondolkodni azon is, hogy még a "Magyarok Nyilai" bírósági tárgyalása elött, -gyanúsitotti szakaszban- , miért hozott nyilvánosságra olyan videót /-melyről maga is tudja, hogy hamis vád része-/ , és jó esélye van annak, hogy ennek a videónak a helyszínére sokan emlékeznek, így megvan a "lebukásának veszélye"...

Mi ez, ha nem szándékos provokációja a népnek? ...
Na vajon mit is akar elérni vele? ...
A fent említett cikk eredetije választ ad a kérdésekre!!!, - sőt attól sokkal többet meglehet tudni belőle ...
Dr. Stein
Közlemény (NNI)
2009.07.25. szombat 17:16

A 2009. július 24-i nyilvános sajtórendezvény alkalmával a média megjelent képviselői részére kiosztott, robbantást ábrázoló felvételről valótlan tartalmú információk jelentek meg egyes médiumokban. A valótlan állítások keltette kétség eloszlatása érdekében a Nemzeti Nyomozó Iroda vállalja, hogy tájékoztatásunk hitelességét alátámasztó körülményekről és adatokról az országgyűlési képviselő úr, illetve a médiumok képviselői – az ügyészség engedélyezését követően – személyesen is meggyőződhetnek, a büntetőeljárási szabályok betartása mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.