Felmerült a gyanúja, hogy Draskovics Tibor hamis bizonyítékokat mutatott be a Magyarok Nyilai terrorszervezettel kapcsolatban, mivel az általa bemutatott videón szereplő helyszín "kísértetiesen hasonlít" egy évekkel ezelőtti robbantási ügyről készült videón láthatóhoz - írja a Fidesz nevében balsai István országgyűlési képviselő.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzsingistán
@Garnela ma, 18:44 – válasz erre:

Bocs hogy átveszem a fonalat, de nem egyedül van MaxGraf a Fidesz iránti érzéssel.
„Mit tehetett volna a Fidesz?” Nagyon sokat, ha akart volna. De nem akart, és nem is akar nagyon jó ez a helyzet az ő népszerűsítésére ahhoz, hogy 2/3 többséget szerezem jövőre és mindent a szája íze szerint csinálhasson. De ebből nem lesz semmi, mert van a jobbik, és ez még meglepetést fog okozni a Fidesznek is.
„Mit tehetett volna a Fidesz?” Tehette volna, hogy a M. Országon történtek valósággal azonos minőségbe adta volna, az EP tudtára már három ével ezelőtt. Úgy, mint azt előadta morvai Krisztina. Nem pedig elferdítve, meg hamisítva. Azóta nagyon sok nyugati sajtó megkereste Morvai Krisztinát, hogy megtudják az igazságot, főleg a Hollandok tanúsítanak nagy érdeklődést a magyar események iránt. És most fő a Fidesz feje hogy hogyan is adjanak számot a hazudozásaikról. Igen befellegzett a közös egyetértéses hazudozások sorozata az EP be, mert van, aki elmondja az igaságot és hitelesen. A Jobbik képviselők, akik engem is képviselnek az EP be.
Garnela
@MaxGraf: Az első kettőt megpróbálta..ugye nem mondod komolyan hogy azt vártad hogy a maszop-szadesz banda maga ellen fog szavazni..?
A másodikat is megtette...és mi lett ? Igaza a böszmének! Megunták az emberek és hazamentek! Én ott voltam nem egy tüntetésen, pedig 150 km-re lakom Budapesttől! A pestiek meg sunyítottak otthon! még itt is megkaptuk Marlintól azt hiszem, hogy: csak tudnám honnan kerül ide ez a vidéki csürhe!!
lakatosbs
@MaxGraf: A Fidesz, a finom "szélsőségmentes" szavak pártja. Létrehozták a kuglófklub hálózatukat, ahol hétvégén a "Hajrá Magyarok" jelszó bűvöletében disztingváltan szidhatták a D209-est, Gy F-et, utána OV köre megijed tőlük és úgy döntött, hogy még ez is túl "szélsőséges". Ma már nem is hallani róluk.
Most el vannak telve az EU-s eredményekkel, meg azzal, hogy volt elvtársaik megszűnőben vannak. (Ugye kezdetben vala a DE, meg annak ifjúsági szervezete a Fityisz...)
Tesznek kijelentéseket, nem számolnak a következményeivel ezeknek.
Mondanak a Jobbikra mindent és nem veszik észre, hogy rájuk egy régi svádájú iparos soha nem fog szavazni, legfeljebb legyinteni...
2006-ban amikor tenni lehetett volna, sőt tenni kellett volna, szeptember 17.-én hallgattak, mint az a bizonyos a gazban...
A tülökorrú és csapata viszont másnapra már meg is szervezte a TV ál-ostromát.

Utána, amikor "mérvadó külföldi körök" aggódtak az általuk kiagyalt gazdasági káosz következményei miatt, amelyet szerintük Gy F elzavarása váltana ki, szép csendben hátraléptek és az egyedüli ülésből történő kirohanásaikat végezték.

Ezek majdnem olyan hatástalanságot sejtetnek, mint annak idején az úrhatnám és nemzetáruló Antal József, meg körei.
lakatosbs
@Garnela: Például Julia Timosenkóhoz hasonlóan narancsos forradalmat kellett volna kezdeményezniük, élére állni a Kossuth téren összegyülteknek még 2006. szeptember 17.-én esete és megdönteni a kormányt!
Lényegesen kedvezőbbek voltak a feltételek, pl. a meteorológiai viszonyok. Kievben a tüntetések idejln végig -10°C alatt volt a hőmérséklet, nálunk meg majdnem mindennap kellemes nyárvégi időjárás volt.
Joga
Hogy megmaradjunk körülbelül a témánál: Nevetséges, ahogy pár piromán, felülképzett kémikus robbantgatásával akarják bizonyítani a politikai terrerizmust, ennyi erővel már a gabonakörökkel bizonyíthatták volna a náci UFO-kat
MaxGraf
@Garnela: Ès hogy folytassuk mert te nem látsz be dolgokat.Hol vannak a nagy hévvel beharangozott Polgári Körök? Megijedt az Orbán vagy lefujták a háttérböl irányitók? Hol van az egyszeri kordon bontás folytatása? Mert azóta nem épültek kordonok? A kuruc-info egy szemfüles olvasója fedezte fel a drazsé féle nagystilü robbantásos bizonyitékok hazug mivoltát.Erre a fidesz ráugrott a hirre és a forrás megjelölése nélkül mint a saját felfedezését adta be a köztudatba pl.a Hir-Tv-n keresztül! Ennyit és nem többet a fideszröl. A dzsingistán szavaival élve, fog még a Jobbik meglepetést okozni.Végre van egy magyar érdekeket képviselö párt is Magyarországon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.