A Fidesz szerint az ősszel össze fog roppanni a Munkaerőpiaci Alap, ha a jelenlegi tendencia folytatódik: a bevételi oldal nem teljesül, a kiadási oldalról ugyanakkor óriási a kiáramlás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
A fidesz is befejezhetné a kétszínűsködést,mert eddig nem sok mindent tett az ország érdekében,egy lehetősége maradt a Magyaroknak a Jobbik.
g1983
@démon: Teljesen igazad van. Nem lesz jobb az országnak amíg a Fideszes és MSZP-s szavazók nem veszik észre, hogy igazából ugyanazt az oldalt támogatják. Csak a színjáték kedvéért Orsós Viktor úgy tesz mintha pártja jobb oldali lenne. Csak túl sokan veszik be.
Garnela
@g1983: Én meg úgy gondolom egyre inkább, hogy jobbik vagy Mszp..egyik kutya másik eb..együtt ugatják a Fideszt! Én kedveltem a jobbikot, de ti megutáltatjátok velem!!
g1983
@Garnela: Sajnálom, hogy nem veszitek észre, hogy a pártotok ugyanolyan aljas mint az MSZP. Csak az MSZP bevalja, hogy baloldali, de a FIDESZ még abban is hazudik hogy jobboldali.
Garnela
@g1983: ????????? Óriási tévedés!!!!! az Mszp mondja hogy baloldali, de Makó és Jeruzsálem..neoliberális vadkapitalisták!! Hogy lehet baloldali egy olyan párt, amelyet a bőrünkön meggazdagodott milliárdosok tartanak fogva?? Azt mondd meg!!
Elég baj az, hogy a Fidesznek kellett alapvető baloldali értékeket átvenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.