Draskovics értelmezésében a politikai terrorizmus az, ha valakik, akár az egész társadalom nem ért egyet azzal, hogy a kormány hazudik, lop, félrevezet, és hozzá nem értésével tönkreteszi és idegeneknek szolgáltatja ki Magyarországot

Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
@antjud69: Lesznek böven résztvevök a pályázaton.Olvastam "ott"a "felhivást"!
Várom a müveket!
antjud69
@@A magyar ember nagyon találékony,biztos remek, remekművek születnek majd.......
rodeokutya
@antjud69: @MaxGraf: Én is olvastam a felhívást.Ha ezzel sem lehet lejáratni ezt a hazug arcátlan semmirekellő bandát akkor lassan jobb lenne az egész rendőrség,nemzetbiztonság, és honvédségen egy kövér restartot nyomni.
Egy ilyen ügyet még a Draskó sem úszhat meg börtön nélkül!
antjud69
Nyomjunk nekik egy delete-t......és utána restart
lakatosbs
@antjud69: Szerintem még jobb, ha Format:C-t nyomunk... Eés utána újra kell telepíteni az egész rendszert!
almalibre
Az elég terjedelmes cikk, rengeteg igazságot tartalmaz mindaddig, amíg a megoldásról nem kezd beszélni. Még az első mondat is rendben van: „Ha mindenki a maga területén, a maga társaságában, a maga hitében úgy él és dolgozik, ahogyan másoktól is elvárja, akkor elegendő a mindennapi életben való példamutatás, a hit erősítése, a nemzettudat ápolása.”
A krisztusi tanítások magának Jézusnak sem jöttek be, és az azt követő kétezer évben is csak a hatalom gyakorlóinak és persze az egyháznak hoztak hasznot. A XXI. században ilyet mondani, hogy húzza meg magát mindenki, gürcöljön tovább csendben, imádkozzon otthon a szebb jövőért és ennek hatására a komcsi kormány el fog bizonytalanodni és félelmében összecsinálja magát… Aki ilyet ír vagy nagyon hülye, vagy már Ő is a felvásároltak táborában ül.
„Isten, a krisztusi tanítás tehát a leendő hatalom rendjének az alapja” Nos, nekem nem szimpatikus semelyik kormány, amely Istenre hivatkozik, még kevésbé, ha Istenben bízik. A kormány higgyen a népben és bízzon szakértelmében! A parlament nem templom és ott nem a Bibliából kell felolvasásokat tartani. Intelligens szakemberekre van szükségünk, akik a szövegelés helyett hozzáfognak dolgozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.