Hitelből vett ingatlanjainak sorát veszítheti el a párt, ha egy rossz választási eredmény miatt csökkenne az állami támogatása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Az létezhetetlen! Annyit loptak ez alatt a 8 év alatt amiből a pártkassza is megkapta a magáét, hogy ez nem fordulhat elő! Elvtársak! Akkor most jön az adakozás pártunk és kormányunk javára!
rodeokutya
Érdekes minket nem fenyeget az eladósodás.A IMF hitelt ki fogja visszafizetni?Ja hogy az az állampolgárok gondja?Ez meg az büdös MSZP-é.
Égkékfűzöld2x2négy
Zéró gáz! A népszerűbbé pártok majd átveszik, ha kell nekik az ingatlan.
Hja, demokráciában a vezetés nem hitbizomány, hanem gyakorlati eredmények kérdése.
bigyibogyo
@rodeokutya: ezzel meg nagyon varj. ha ovi megszerzi a 2/3ot (nem fogja szvsz, de a jobbik tamogathatja) es elkezdi betartani amiket igert,h ne 4 evig, hanem 8 evig kormanyozzon az mszp -s IMF hitel (ami nelkul ugye mar nem lenne forint) lesz a legkisebb problemad
fideszrol is mondogattak,h rengeteg tartozast halmozott fel a 2 bukott valsztassal, megis van penz mindig az ujabb es ujabb kampanyokra.... honnan lehet?
eberti
Ahogy fogy a pénz,úgy fogy a párttagság is...
Dr. Stein
Majd lopnak hozzá, 9 hónap sok idő. Mi pedig örömmel adózunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.