„A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! „

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Ennyi a különbség Ausztrália és Magyarország közt,a magyar miniszter inkább kinyalja a cigány fenekét,a saját nemzetét pedig kipusztítja.
menasagh
Azért elég nagy pofátlanság az Ausztrál miniszterelnöktől ez a megnyilvánulás, ugyanis Ausztráliának a bennszülöttek voltak az őslakósai, akiket mára már majdnem kiirtottak. Az Angol királyság fegyenctelepként használta az akkor felfedezett földrészt.
Tehát ha valaki ezt elmondhatja akkor azok a bennszülöttek és nem a mostani miniszter aki szintén nem alkalmazkodott az ottaniak tetszése szerint.
gondolkodo
@menasagh: Az! A bűnözők a halálos ítélet helyett lettek oda deportálva. Meg a középkori Anglia örömlányai! Akárcsak az USA, ők is pár száz éves "történelemmel" rendelkeznek, de arra felvágni igazán tudnak!
A miniszterelnöknek is egyik őse briganti, a másik qrva, tehát van mire felvágni, ilyen a világon tényleg kevés van! (Mi csak becézésképp qrvázzuk a mieink anyját, jóllehet tudjuk, nem úgy keresték kenyerüket és nem deportálták Őket ezért a Kárpát-Medencébe!)
rodeokutya
@gondolkodo: Azért dúrva, hogy az Abokat(aboriginal) kiírtották,összegyüjtötték területeiket elvették majd kikiáltották:Ez a mi országunk.Nem hinném,hogy az őslakosok nyelve az angol lett volna és a pár száz éve rabként a szigetre vitt angol bűnözők aszimilálódtak volna.Abban igaza van, hogy békében kell együtt élni és egyik népcsoport nem lóghat a másik nyakán.Viszont emlékezzünk nagybecsü volt elnökünk szavaira:"Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni! ...
Ő gyakorlatilag mindenkit elküldött a csába.Ez ám a hazafi.
Mi lett volna ha Petőfi is ezt mondja 48-ban?
gondolkodo
@rodeokutya: Petőfi legalább tudott magyarul! Mi lett volna '48-ból a németajkú tábornokok nélkül? (Bemet nem említem, mert lengyelországi többszörös csatavesztése után pártolt a magyarokhoz. Valahogy nem szívem csücske.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.