Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) arra kéri a cigány kisebbségi önkormányzatokat, hogy egyedül ne intézkedjenek, hanem a rendőrséggel és a polgárőrséggel közösen szervezzék meg a romák és nem romák védelmét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Az ÖCO-nak sikerült addig bujtogatniuk, és uszítaniuk az övéiket, míg itt tartunk, hogy ártatlan embereket inzultálnak, fenyegetnek, és lincshangulatot teremtenek a baltáikkal, és gereblyéikkel. Ne feledjük, Szögi tanár úr óta ez nem csupán fenyegetettség, hanem valóra váltott szörnyűség is! Az ÖCO vezetői bűnösek ennek a jelenlegi helyzetnek az előidézésében, hiszen nem egyszer hangoztatták fenyegetően, hogy majd a cigányok támadni fognak. Ezt sikerült kicsiholni belőlük.
pacsirta
A községünkben épp a napokban raboltak ki egy idős nénit , két roma csaj.
Nem találja a rendőrség őket.
Vera1944
Ránéztem arra képre, és kirázott a hideg. Na most menjek aludni? fELFOGOK SIRNI ÁLMOMBAN OLYAN RÉMISZTŐ POFA.
ugyeugye
@ani57: :)
kellemes pihenést a hosszú hétvégére!
reallatas
Nos megint visszatérve a cigányság tradiciójiban igenis még mindíg jelen levő öntörvényeik egyik formája, az önbíráskodás. Tetszik nem ez így van! A vendetta fogalma, ha más formában is, tőlük ma sem idegen fogalom. A félemetes ebben az, hogy ismerve vehemens mentalitásukat, nagyon komoly tragédiákat okozhatnak. Tehát lehetne úgy is fogalmazni, hogy saját öntörvényeik megfékezését, kérik tőlük vezéreik. Ha valakik hát ők tudják, hogy ez a valóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.